Sport

Adrian Mihalcea, uluit după FCSB – Chindia 3-2: ”Nu înţeleg nimic! Nu vreau să spun nişte prostii”

Deși a jucat în 10, din minutul 7, Chindia a condus cu 2-0 la pauză, pe Arena Națională, dar a pierdut, 2-3, cu FCSB, un meci la finele căruia antrenorul oaspeților, Adrian Mihalcea, s-a plâns de lotul subțire.
15.08.2022 | 00:02
Adrian Mihalcea uluit dupa FCSB  Chindia 32 Nu inteleg nimic Nu vreau sa spun niste prostii
Lui Adrian Mihalcea i-a fost greu să explice căderea echipei sale în repriza secundă a meciului cu FCSB. În cele din urmă a pus înfrângerea pe seama subțirimii lotului. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște a avut parte de un debut de coșmar pe Arena Națională, rămânând rapid în 10. Băieții lui Adrian Mihalcea au avut însă o reacție de excepție și au condus cu 2-0 la pauză.

La reluare însă, formația oaspete a pierdut totul într-un sfert de ceas. FCSB a întors rezultatul și s-a impus cu 3-2, obținând primul succes din această ediție a SuperLiga. Un rezultat în urma căruia, antrenorul oaspeților, a afirmat că are sentimente contradictorii.

ADVERTISEMENT

”Am băgat trei copii U21 pe teren pentru că nu avem bancă”, a identificat, Adrian Mihalcea, una dintre explicațiile răsturnării de scor

Firesc, prestația din prima repriză, i-a dat satisfacție lui Adrian Mihalcea. Chindia a trecut peste faptul că a jucat în 10 și a izbutit să marcheze de două ori, prin Doru Popadiuc (22) și Daniel Popa (28).

La reluare însă, Nicolae Dică a făcut trei schimbări. Iar soarta meciului s-a schimbat în mai puțin de 15 minute, grație ”dublei” lui Cordea și a reușitei lui Jonas Tamm.

ADVERTISEMENT

Practic, s-a repetat istoria din 13 februarie. Atunci când Chindia a condus cu 2-0 după prima repriză, dar meciul s-a terminat cu același scor, 3-2 pentru FCSB.

”Sper să învățăm din greșeli. Până acum n-au învățat. Este același scenariu ca anul trecut. Am început meciul cum mi-am dorit. Din păcate, a fost acel cartonaș roșu. Cât ne-au dus bateriile am făcut față celor de la FCSB”, a spus Mihalcea.

ADVERTISEMENT

Pentru a încerca, ulterior, să ofere, și explicații legate de modul în care s-au schimbat lucrurile după pauză. Mihalcea s-a plâns legat de subțirimea lotului și spune că a cerut deja conducerii întăriri.

”La pauză au scos artileria grea, fotbaliști de altă clasă. Pe fondul oboselii noastre și neavând schimbări… Să mă ierte Dumnezeu, am băgat trei copii U21 pe teren pentru că nu avem bancă.

ADVERTISEMENT

Ăsta este lotul nostru. Suntem tot mai puțini. Și cu toate acestea, am avut două ocazii, și pe final. Nu înțeleg nimic. Adică, înțeleg că, calitatea individuală a jucătorilor, în astfel de momente, face diferența.

Bravo copiilor de la FCSB pentru ce arată, dar în același timp îi felicit pe jucătorii mei pentru atitudine. Asta vreau de la echipa mea și vom face în continuare.

Vor veni și rezultatele. Trebuie să aratăm același joc și în celelalte meciuri, cu echipe medii ale clasamentului. Mi-e greu acum. Am sentimente contradictorii și n-aș vrea să spun niște prostii.

Îi felicit pe băieți încă o dată și vreau aceeași atitudine și la meciurile următoare. Poate săptămâna asta vor mai veni jucători”, a concluzionat Mihalcea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT