Sport

Adrian Mititelu declanșează un nou scandal. Acuză FRF că a eliberat eronat certificatul de transfer al lui Dominik Kovacic

Patronul echipei FC U Craiova, Adrian Mititelu pune tunurile pe FRF. Olteanul acuză reprezentanții forului condus de Răzvan Burleanu că a eliberat eronat certificatul de transfer al lui Dominik Kovacic.
30.07.2022 | 08:55
Adrian Mititelu declanseaza un nou scandal Acuza FRF ca a eliberat eronat certificatul de transfer al lui Dominik Kovacic
Adrian Mititelu a declanșat un nou scandal, în care acuză un angajat al FRF că a comis o greșeală de pe urmă căruia echipa lui a pierdut un jucător aflat sub contract
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a revenit în forță în fotbal, după ce a fost eliberat din penitenciar. Patronul de la FC U Craiova a început un nou cu FRF.

Adrian Mititelu: ”O doamnă de la FRF a făcut o eroare”

FC U Craiova are ambiții mari de la revenirea în SuperLigă, iar odată cu eliberarea patronului Adrian Mititelu euforia în tabăra alb-albastră a atins noi cote importante.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri este extrem de implicat în viața echipei și nu a renunțat la vechile obiceiuri care i-au provocat atâtea necazuri. Mititelu a intrat din nou în conflict cu FRF.

Olteanul spune că o angajată a forului condus de Răzvan Burleanu a comis o greșeală de pe urma căreia FC U Craiova l-a pierdut pe croatul Dominik Kovacic, care a semnat între timp cu Kisvarda, deși era sub contract cu gruparea din Bănie.

ADVERTISEMENT

De altfel, oficialii clubului din Bănie au sesizat deja FIFA reclamând că fotbalistul nu putea să primească certificatul internațional de transfer având un angajament valabil până în 2024 cu FC U Craiova.

”Am înțeles că o doamnă de la FRF, Camelia Nicolae, a făcut o eroare. Suntem foarte revoltați. Doamna nu a verificat în platforma Football Connect că Dominik Kovacic are contract cu FCU Craiova până în 2024 și a mers pe declarația lui că i s-a terminat contractul și i-a eliberat certificatul de transfer internațional.

ADVERTISEMENT

Doamna Camelia Nicolae a zis că rezolvă situația în două zile și nici acum nu a rezolvat-o. Ungurii nu i-au mai dat cartea verde înapoi. Cei de la Kisvarda spun că ei sunt de bună credință”, a spus Mititelu, pentru GSP.ro.

Adrian Mititelu solicită suspendarea jucătorului și daune financiare

Patronul celor de la FC U Craiova a mai spus că jucătorul nu se va întoarce la echipa antrenată de Marius Croitoru, întrucât în cazul unei greșeli comise de un funcționar federal FIFA nu poate interveni.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu speră să recupereze măcar o parte din sumele investite în fotbalist.

”Noi am introdus acțiune la FIFA prin care arătăm că Dominik Kovacici a denunțat unilateral contractul cu FCU Craiova și cerem suspendarea lui între 12 și 24 de etape, iar Kisvarda să ne plătească o parte din sumele pe care le-am cheltuit cu jucătorul sezonul trecut.

Am cheltuit vreo 180.000 de euro cu Kovacic, probabil că o să luăm vreo 60.000-70.000 de euro. Asta așteptăm noi. FIFA a transmis că nu se mai poate să revină jucătorul la noi. Dacă un funcționar FRF face o greșeală, FIFA nu mai poate să o corecteze.

Rămâne un mare semn de întrebare cum un funcționar de la Federația Română de Fotbal și-a bătut joc de un club și a făcut un mic abuz în serviciu”, a mai spus Mititelu.

ADVERTISEMENT