Sport

Adrian Mititelu declanșează un nou scandal. Acuză FRF că a eliberat eronat certificatul de transfer al lui Dominik Kovacic

Patronul echipei FC U Craiova, Adrian Mititelu pune tunurile pe FRF. Olteanul acuză reprezentanții forului condus de Răzvan Burleanu că a eliberat eronat certificatul de transfer al lui Dominik Kovacic.
30.07.2022 | 08:55
Adrian Mititelu declanseaza un nou scandal Acuza FRF ca a eliberat eronat certificatul de transfer al lui Dominik Kovacic
Adrian Mititelu a declanșat un nou scandal, în care acuză un angajat al FRF că a comis o greșeală de pe urmă căruia echipa lui a pierdut un jucător aflat sub contract
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a revenit în forță în fotbal, după ce a fost eliberat din penitenciar. Patronul de la FC U Craiova a început un nou cu FRF.

Adrian Mititelu: ”O doamnă de la FRF a făcut o eroare”

FC U Craiova are ambiții mari de la revenirea în SuperLigă, iar odată cu eliberarea patronului Adrian Mititelu euforia în tabăra alb-albastră a atins noi cote importante.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri este extrem de implicat în viața echipei și nu a renunțat la vechile obiceiuri care i-au provocat atâtea necazuri. Mititelu a intrat din nou în conflict cu FRF.

Olteanul spune că o angajată a forului condus de Răzvan Burleanu a comis o greșeală de pe urma căreia FC U Craiova l-a pierdut pe croatul Dominik Kovacic, care a semnat între timp cu Kisvarda, deși era sub contract cu gruparea din Bănie.

ADVERTISEMENT

De altfel, oficialii clubului din Bănie au sesizat deja FIFA reclamând că fotbalistul nu putea să primească certificatul internațional de transfer având un angajament valabil până în 2024 cu FC U Craiova.

”Am înțeles că o doamnă de la FRF, Camelia Nicolae, a făcut o eroare. Suntem foarte revoltați. Doamna nu a verificat în platforma Football Connect că Dominik Kovacic are contract cu FCU Craiova până în 2024 și a mers pe declarația lui că i s-a terminat contractul și i-a eliberat certificatul de transfer internațional.

ADVERTISEMENT

Doamna Camelia Nicolae a zis că rezolvă situația în două zile și nici acum nu a rezolvat-o. Ungurii nu i-au mai dat cartea verde înapoi. Cei de la Kisvarda spun că ei sunt de bună credință”, a spus Mititelu, pentru GSP.ro.

Adrian Mititelu solicită suspendarea jucătorului și daune financiare

Patronul celor de la FC U Craiova a mai spus că jucătorul nu se va întoarce la echipa antrenată de Marius Croitoru, întrucât în cazul unei greșeli comise de un funcționar federal FIFA nu poate interveni.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu speră să recupereze măcar o parte din sumele investite în fotbalist.

”Noi am introdus acțiune la FIFA prin care arătăm că Dominik Kovacici a denunțat unilateral contractul cu FCU Craiova și cerem suspendarea lui între 12 și 24 de etape, iar Kisvarda să ne plătească o parte din sumele pe care le-am cheltuit cu jucătorul sezonul trecut.

Am cheltuit vreo 180.000 de euro cu Kovacic, probabil că o să luăm vreo 60.000-70.000 de euro. Asta așteptăm noi. FIFA a transmis că nu se mai poate să revină jucătorul la noi. Dacă un funcționar FRF face o greșeală, FIFA nu mai poate să o corecteze.

Rămâne un mare semn de întrebare cum un funcționar de la Federația Română de Fotbal și-a bătut joc de un club și a făcut un mic abuz în serviciu”, a mai spus Mititelu.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori