Sport

Adrian Mititelu, despre marele derby al Olteniei: ”51% șanse să câștige”

Adrian Mititelu a prefațat meciul dintre echipa sa și Craiova lui Mihai Rotaru și recunoaște, sincer, că CSU Craiova este favorită în derby-ul local.
04.11.2023 | 14:55
Adrian Mititelu despre marele derby al Olteniei 51 sanse sa castige
Adrian Mititelu, despre marele derby al Olteniei: ”51% șanse să câștige”
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCU Craiova așteaptă cu sufletul la gură derby-ul de sâmbătă seară, 4 noiembrie, care va avea loc la ora 21:15 pe ”Ion Oblemenco”. Este practic ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga, iar din acest moment nicio echipă nu își mai permite prea mulți pași greșiți pentru a-și îndeplini obiectivele.

Adrian Mititelu, despre marele derby al Olteniei: ”51% șanse să câștige”

În acest context, Adrian Mititelu a transmis că echipa sa are 49% șanse să nu piardă, considerând că rivala din oraș este ușor favorită. Nu de aceeași părere sunt casele de pariuri, care oferă o cotă de 1.65 pentru victoria gazdelor, care sunt văzute așadar favorite certe la victorie.

ADVERTISEMENT

Totuși, pentru că balonul e rotund, orice se poate întâmpla, crede Adrian Mititelu. FCU Craiova 1948 are ușoare probleme de lot pentru că nu se poate baza pe Juan Bauza, încă accidentat, însă va lipsi și William Baeten. ”Problema este că ne lipsesc doi jucători de mare valoare.

Imaginați-vă la CSU să nu joace nici Ivan, nici Mitriță. Cam așa sunt Bauza și Baeten la noi. Cred că dacă n-ar juca Mitriță la CSU, ar plânge mai rău… Aoleu, nu îi avem pe Mitriță și pe Ivan”, și-a început discursul Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Așadar, patronul celor de la FCU Craiova 1948 crede că cele două absențe ar putea conta, deși echipa sa are un lot bun de jucători, care pot să facă diferența. ”Sâmbătă jucăm fără Mitriță și Ivan în varianta noastră. Dar avem jucători de viteză, avem jucători buni, care pot să facă diferența.

Sunt Bahassa, Sidibe, Chițu, jucători care pot oricând să bage spaima în adversari”, a completat, în direct la Sport Total FM. Referitor la șansele matematice de a obține un rezultat bun, Mititelu le acordă gazdelor perspective de 51% de a învinge. ”E un meci în care ei pornesc favoriți. Suntem conștienți de asta, chiar dacă și ei trec printr-un moment mai puțin bun. Au totuși valoare, calitate, experiență, multe meciuri pe care le-au câștigat și au căpătat o anumită aură și curaj.

ADVERTISEMENT

Dacă îi batem noi, nu le va fi foarte bine. E un meci cu dublă conotație. Pe lângă puncte, cred că mai important e orgoliul cu noi. Se vor autodepăși și va fi un meci greu. Eu zic că este un meci în care ei au 51% șanse să câștige”, a completat Mititelu.

Interesant, Peluza Nord Craiova a decis să nu mai boicoteze meciurile echipei și anunță că va reveni în peluză pentru acest derby. ”Sâmbătă lăsăm deoparte orice nemulțumiri și ne vedem pe stadion contra inamicilor numărul unu ai Științei. Peluza Nord strigă adunarea începând cu ora 18.30 în Centrul Vechi, în zona terasei Taboo, pe care o avem rezervată integral pentru meciul de sâmbătă împotriva impostorilor care au făcut mai mult rău Științei decât orice dușman natural. ȘTIINȚA SUNTEM NOI!”, se arată în comunicatul Peluzei Nord Craiova.

ADVERTISEMENT

Interesant, în urmă cu 24 de ore situația de la casele de bilete nu era tocmai ”tensionată”, pentru că doar 5.000 de suporteri au cumpărat bilete pentru acest meci. Cel mai probabil audiența va sări de 10.000 de oameni.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,61 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - FC U Craiova