Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, detalii despre cum ar fi “orchestrat” FRF meciul CFR Cluj – FC U Craiova: “Balaj i-a cerut pe Kovacs şi Popa!”. Video exclusiv

Adrian Mititelu a dat detalii despre modul în care FRF ar fi "orchestrat" meciul CFR Cluj - FC U Craiova ca ardelenii să ajungă în Conference League.
02.06.2023 | 13:26
Adrian Mititelu detalii despre cum ar fi orchestrat FRF meciul CFR Cluj  FC U Craiova Balaj ia cerut pe Kovacs si Popa Video exclusiv
A fost 'Operațiunea Salvarea CFR-ului'. Adrian Mititelu, detalii despre cum ar fi orchestrat FRF meciul CFR Cluj - FCU Craiova 1948. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 meciul împotriva celor de la FC U Craiova şi s-a calificat în turul doi preliminar din Conference League. Arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost contestat vehement de oaspeţi, care au acuzat că jocurile au fost făcute de FRF ca fosta campioană să ajungă în Europa.

Adrian Mititelu, detalii despre cum ar fi “orchestrat” FRF meciul CFR Cluj – FC U Craiova

Adrian Mititelu a explicat la FANATIK SUPERLIGA modul în care ar fi “orchestrat” Federaţia Română de Fotbal meciul dintre CFR Cluj şi FC U Craiova, făcând acuze grave la adresa lui Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF, şi Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj:

ADVERTISEMENT

“Unii de la Federaţie reacţionează şi pun FRF în antet. E reacţia lui Bodescu nu a Federaţiei. Aoleo, nu mai este competenţa DNA şi acum e a Departamentului de Integritate.

Păi ce fac, se anchetează ei între ei? Este direct DNA. Te pomeneşti că îl condamnă şi pe fiul meu acum. O să ne ancheteze el, o să spună că declaraţiile lui Mititelu sunt false.

ADVERTISEMENT

“Să vedem ce o să spună Bodescu în momentul în care merge la DNA”

Aţi sărit deja în ajutorul Federaţiei. De asta au rezistat, că au oameni peste tot. Îmi vine să râd când aud că anchetează departamentul lor de integritate. Să ancheteze un procuror de la DNA.

Să vedem ce o să spună Bodescu în momentul în care merge la DNA. Eu am mai mers o dată la DNA cu toate probele şi când să facem flagrantul, au fugit procurorii.

ADVERTISEMENT

Unii pierd milioane de euro, libertăţi şi alţii vorbesc. Azi-noapte Bodescu n-a vorbit. Se gândeşte ce probe avem. El nu ştie ce probe avem. Din fotbal, doar unii aşteaptă probele. 

“L-a delegat Bodescu. Eu cred că Vassaras primeşte lista cu delegările şi pune doar ştampila”

Omul ăsta a făcut mult bine fotbalului românesc. S-a îmbogăţit de când a venit la Federaţie. A ajuns şeful fotbalului românesc. Burleanu cred că e ostaticul lui Bodescu. El conduce fotbalul.

ADVERTISEMENT

Eu am curaj să spun lucrurilor pe nume. Eu greşesc când spun că Federaţia l-a delegat pe Kovacs la acest meci? L-a delegat Bodescu. Eu cred că Vassaras primeşte lista cu delegările şi pune doar ştampila.

“Balaj l-a cerut pe Kovacs şi pe Popa. Asta a făcut”

Un şef la arbitrii care să acopere toate nenorocirile. Este pus de faţadă. Au pus un grec în faţă şi toate operaţiunile le fac ei. Vă spun cum a fost. Balaj l-a cerut pe Kovacs şi pe Popa. Asta a făcut. 

Istvan Kovacs era singurul care putea să execute ordinul. Are o reputaţie bună, chiar dacă este umflată în Europa. Totul a fost gândit cu cap. A fost “Operaţiunea Salvarea CFR-ului”. 

Dacă salvezi CFR-ul, salvezi nişte obligaţii mult mai mari decât vă închipuiţi”, a spus Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, la FANATIK SUPERLIGA.

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT