Sport

Adrian Mititelu, dezlănțuit după arbitrajul dezastruos din Poli Iași – FC U Craiova 1-1: „Vassaras, demisia!”

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit după arbitrajul lui Iulian Dima și al lui Szabolcs Kovacs în remiza Poli Iași - FC U Craiova, scor 1-1, în etapa a 13-a din SuperLiga.
22.10.2023 | 19:04
Adrian Mititelu dezlantuit dupa arbitrajul dezastruos din Poli Iasi  FC U Craiova 11 Vassaras demisia
Adrian Mititelu a răbufnit după arbitrajul din meciul Poli Iași - FC U Craiova. Foto: captură video Facebook Fotbal Club Universitatea 1948
ADVERTISEMENT

Poli Iași și FC U Craiova au remizat în Copou, scor 1-1, în etapa a 13-a din SuperLiga. În a doua repriză a meciului au avut loc două faze controversate judecate de „centralul” Iulian Dima și arbitrul VAR Szabolcs Kovacs în favoarea moldovenilor. Adrian Mititelu Jr. a adus acuzații grave la adresa familiei Kovacs în exclusivitate pentru FANATIK.

Adrian Mititelu, dezlănțuit după arbitrajul din Poli Iași – FC U Craiova 1-1: „Vassaras, demisia!”

Portarul Ailenei l-a faultat pe Aurelian Chițu în poziție de ultim apărător, iar Iulian Dima a scos direct cartonașul roșu din buzunar. „Centralul” a fost chemat de Szabolcs Kovacs la monitorul VAR pentru a revede faza, iar Iulian Dima a schimbat culoarea cartonașului în „galben”.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, „centralul” bucureștean i-a acordat ușor al doilea cartonaș galben lui Lacroix, care a fost eliminat după ce l-a lovit fără intensitate pe Sergiu Buș. După încheierea meciului, Adrian Mititelu a postat un mesaj radical pe pagina de Facebook.

Finanțatorul i-a cerut demisia lui Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. „VASARASS ! DEMISIA! Motive: Incompetență! Arbitrajul este MULT MAI RĂU DECÂT în vremurile de tristă amintire!

ADVERTISEMENT

„Domnul Vassaras n-are nicio competență în această funcție”

Administrarea arbitrajului în fotbalul românesc se dovedește a fi una foarte proastă. În 4 martie 2014 am fost implicat activ în ‘revoluția administrativă’ din fotbalul românesc.

Toți cei care am dorit schimbarea am sperat într-o schimbare profundă, nu doar una de formă. Din nefericire, cel puțin în privința arbitrajului, lucrurile sunt infinit mai rele.

ADVERTISEMENT

Este evident că domnul Vasarass n-are nicio competență în această funcție și nu se justifică în niciun fel prezența dumnealui în această poziție”, a scris Adrian Mititelu pe pagina personală de Facebook.

Adrian Mititelu Jr. despre arbitrajul-masacru de la Iași: „Am asistat la răzbunarea familiei Kovacs!”

Adrian Mititelu Jr. a cedat nervos după arbitrajul din meciul Poli Iași – FC U Craiova, scor 1-1. Fiul lui Adrian Mititelu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că deciziile din meciul de la Iași reprezintă răzbunarea familiei Kovacs.

ADVERTISEMENT

„În seara aceasta am asistat la răzbunarea familiei Kovacs în urma declarațiilor noastre de-a lungul timpului. Nu este posibil să fie anulat acest roșu de ultim apărător.

Chiar dacă mingea nu a intrat în poartă, portarul îl obstrucționează violent și clar pe Chițu, care nu mai poate lovi cum trebuie balonul cu capul. Kovacs cel mic a ținut expres să îl corecteze pe Dima și să anuleze cartonașul roșu.

Două minute mai târziu, Lacroix protejează mingea și fără intenție îl atinge pe Buș care cade spectaculos si primește al doilea galben. Incredibilă desfășurare de forțe a familiei Kovacs. Felicit echipa că a avut forța de a egala în 10 oameni, iar cu puțină șansă puteam chiar învinge”, a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT