Sport

Poli Iași – FC U Craiova 1-1, în etapa 13 din SuperLiga. Oltenii au egalat în inferioritate numerică

Poli Iași și FCU Craiova au remizat în primul meci al zilei din SuperLiga.
22.10.2023 | 16:59
Poli Iasi  FC U Craiova 11 in etapa 13 din SuperLiga Oltenii au egalat in inferioritate numerica
Politehnica Iași - FC U Craiova 1948 LIVE STREAM ora 15:30. Brazilianul Luis Phelipe, autorul golului cu Sepsi. Foto: Politehnica Iași Facebook
ADVERTISEMENT
22-10-2023
12:02

Poli Iași - FC U Craiova 1948 1-1 (Roman 13/Ibrahim 90+1)

Min. 90+8: Final de meci. Ambele echipe obțin un punct.

Min. 90+1: GOL FCU Craiova! Ibrahim trage bine, de la distanță, și înscrie.

Min. 68: Eliminare! Lacroix vede al doilea cartonaș galben și părăsește terenul.

Min. 64: Ailenei este eliminat pentru un fault asupra lui Chițu, dar după consultarea VAR primește doar galben.

Min. 35: Bahassa centrează din corner. Balonul ajunge la Compagnucci, care reia cu capul spre poartă. Ailenei reține.

Min. 32: Luis Phelipe centrează către Stefanovici, care reia spre poartă, dar Gurău respinge peste poartă.

Min. 19: Bahassa înscrie, dar reușita este anulată din cauza unui offside.

Min. 13: GOL Poli Iași! Alin Roman trage tare, de la 30 de metri, reușind să îl surprindă și să îl învingă pe Durău.

Min. 1: A început meciul.

Echipele de start

Poli Iași: Ailenei – Martac, F. Ilie, Katanec, Ispas – A. Roman, Bordeianu, Marchioni, Stefanovici – S. Buș, Luis Phelipe. Rezerve: Jankov, Vojtus, Samayoa, Itu, Tincu, Jatoba, Gheorghiță, R. Ion, A. Ciobanu. Antrenor: Leo Grozavu. 

FCU Craiova: Gurău – Compagnucci – Lacroix, Henriques, Padula – D. Albu, V. Achim – Bahassa, Chițu, Van Durmen – Blănuță. Rezerve: R. Popa, R. Negru, Mascarenhas, Buta, Vl. Pop, Asamoah, Blidar, Sidibe, Jibril Ibrahim. Antrenor: Giovanni Costantino

Clasament SuperLiga

Clasament SuperLiga

Meciul Politehnica Iași – FC U Craiova 1948 are loc duminică, 22 octombrie, cu începere de la ora 15:30, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga. Moldovenii vor juca al doilea meci consecutiv pe teren propriu în interval de 72 de ore, după ce joi, 19 octombrie, au susținut restanța cu Sepsi Sf. Gheorghe din etapa a 7-a. Oltenii continuă seria ciudatelor experimente pe banca tehnică, familia Mititelu, patroana clubului, instalând acum un antrenor care nu a mai activat în acest rol la nici o echipă!

Unde se joacă meciul Politehnica Iași-FC U Craiova 1948

Confruntarea Politehnica Iași- FC U Craiova 1948 se desfășoară duminică, 22 octombrie, de la ora 15:30, pe stadionul Emil Alexandrescu din Dealul Copoului din Iași, în etapa a 13-a dinSuperLiga. De regulă, fotbalul din Oltenia este foarte bine văzut de iubitorii fotbalului din Iași, dar acest lucru se referă cel mai mult la cealaltă echipă din Bănie, Universitatea Craiova, stadionul fiind plin la jocul din acest sezon, din etapa a 2-a, câștigat de oaspeți cu4-1 după ce gazdele au fost cele care au deschis scorul!

ADVERTISEMENT

Prin urmare, undeva între 3-5000 de spectatori ar putea lua loc în tribune la acest meci. Ieșenii sunt o formație greu de ucis pe alte stadioane, de unde au venit cu trei victorii, dar acasă echipa lui Leo Grozavu nu a mai fost la fel de grozavă. Autoritățile locale nu trebuie să își facă griji în privința suporterilor olteni, pentru că aflați în război cu familia Mititelu aceștia vin în număr foarte mic acasă și deloc în deplasare.

Cine transmite la TV partida Politehnica Iași – FC U Craiova 1948

Partida Politehnica Iași – FC U Craiova 1948 se joacă duminică, 22 octombrie, de la ora 15:30, pe stadionul Emil Alexandrescu din Dealul Copoului din Iași,  în etapa a 13-a din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Și la Iași, deși în Moldova de regulă spre sfârșit de octombrie cam începe frigul, va fi o vreme superbă duminică, 22 octombrie, cu o temperatură de 27 de grade la ora amiezii, adiă exact când are loc meciul. Va fi un cer senin pe tot parcursul celor 24 de ore, o vreme care va ține așa cel puțin până la jumătatea săptămânii viitoare. Srbitrul partidei este Iulian Dima.

Ce absențe sunt în întâlnirea Politehnica Iași – FC U Craiova 1948

Politehnica Iași a spart, în sfârșit, gheața pe teren propriu, reușind să învingă la mijlocul săptămânii pe Sepsi Sf. Gheorghe într-o restanță din etapa a 7-a. Acest lucru oferă moldovenilor o altă stare de spirit înaintea jocului cu FC U Craiova 1948 în care marele absent pentru Leo Grozavu rămâne portarul Silviu Lung Junior.

ADVERTISEMENT

La oltenii lui Adrian Mititelu este momentul debutului pe banca tehnică a noului antrenor, italianul Giovanni Constantino, care până acum a mai lucrat doar ca secund. Și la craioveni există un jucător important care este accidentat, mijlocașul ofensiv argentinian Juan Bauza, omul care știe cel mai bine să dribleze din tot lotul.

Cote la pariuri la jocul Politehnica Iași – FC U Craiova 1948

Pentru casele de pariuri acesta este un meci extrem de echilibrat, lucru dovedit și de cotele primite de cele două echipe. Aproape imperceptibil, cotă 2,70, este avansul ieșenilor, pentru că oltenii au primit cu doar zece sutimi mai mult, 2,80. De aici și cotele extrem de apropiate și la șansă dublă, la 1X cotă 1,47, la șansă dublă X2 1,50. Gol marcat de studenți are cotă de 1,40, identică a oaspeților iar over 1,5 goluri ajunge tot la 1,40.

ADVERTISEMENT

Nu există nici un meci direct între Politehnica și echipa lui Adrian Mititelu din actuala conjunctură, doar meciurile din perioada când Craiova avea o singură echipă,  când era tot Mititelu la comandă. Și atunci oltenii nu au reușit să ia nici un punct din 2004 până la momentul căderii în eșalonul secund în 2010.

 

ADVERTISEMENT