Sport

Mititelu Jr. despre arbitrajul-masacru de la Iași: „Am asistat la răzbunarea familiei Kovacs! Incredibilă desfășurare de forțe împotriva noastră”. Exclusiv

Mititelu Jr. a făcut declarații tari imediat după meci pentru FANATIK.RO. Finanțatorul oltenilor a rămas șocat de maniera de arbitraj anti-U Craiova 1948, una ca pe vremea Cooperativei.
22.10.2023 | 18:42
Mititelu Jr despre arbitrajulmasacru de la Iasi Am asistat la razbunarea familiei Kovacs Incredibila desfasurare de forte impotriva noastra Exclusiv
Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după deciziile lui Kovacs din Poli Iași - FC U Craiova.
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a izbucnit după cele două faze scandaloase în care Iulian Dima și Szabolcs Kovacs i-au dezavantajat pe olteni și au viciat rezultatul meciului Poli Iași – FC U Craiova, scor 1-1, în etapa a 13-a din SuperLiga. Ambele decizii ale arbitrilor au fost în defavoarea oltenilor. Gafe flagrante!

Iulian Dima și Szabolcs Kovacs, două gafe uriașe în Poli Iași – FC U Craiova 1-1

Într-o notă obișnuită, meciul din Copou, Poli Iași – FC U Craiova, nu a fost lipsit de faze controversate de arbitraj. Partida a reprezentat debutul antrenorului Giovanni Costantino pe banca oltenilor.  În minutul 64, Aurelian Chițu a scăpat singur, iar goalkeeper-ul Ionuț Ailenei a ieșit din poartă, lovindu-l cu capul în umăr pe atacantul lui FC U Craiova. Ambii jucători au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În primă fază, „centralul” Iulian Dima i-a acordat direct cartonașul roșu lui Ailenei, care a faultat din poziție de ultim apărător, mai ales că era ocazie iminentă de gol. În mod inexplicabil, deși decizia fusese evident cea corectă, Szabolcs Kovacs, arbitrul VAR din Copou, l-a chemat pe Iulian Dima la monitor. Ba mai mult, l-a convins pe central să acorde doar „galben”! Deși era clar fază de eliminare!

S-a mers din rău în mai rău cu arbitrajul și asta cu viteză amețitoare. La faza imediat următoare, Leo Lacroix și Sergiu Buș s-au duelat în preajma careului. Elvețianul din lotul oltenilor a încercat să protejeze mingea și l-a lovit fără intensitate cu mâna în zona gâtului pe atacantul ieșenilor. Dima i-a acordat extrem de ușor al doilea cartonaș galben lui Lacroix, iar fotbalistul a fost eliminat. Kovacs a fost mulțumit de data asta, nu a mai intervenit.

ADVERTISEMENT

Mititelu Jr. despre arbitrajul-masacru de la Iași: „Am asistat la răzbunarea familiei Kovacs! Incredibilă desfășurare de forțe împotriva noastră”

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după deciziile luate de Szabolcs Kovacs, aflat în camera VAR la Poli Iași – FC U Craiova, scor 1-1. Fiul lui Adrian Mititelu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că hotărârile luate la meciul din Copou reflectă răzbunarea familiei Kovacs pentru declarațiile făcute de patronii olteni de-a lungul timpului.

În finalul declarației, Adrian Mititelu Jr. și-a felicitat jucătorii pentru că au reușit să egaleze în inferioritate numerică. Jibril Ibrahim a marcat cu un șut de senzație în minutul 90+1. A fost primul gol în SuperLiga pentru fotbalistul nigerian.

ADVERTISEMENT

„În seara aceasta am asistat la răzbunarea familiei Kovacs în urma declarațiilor noastre de-a lungul timpului. Nu este posibil să fie anulat acest roșu de ultim apărător.

Chiar dacă mingea nu a intrat în poartă, portarul îl obstrucționează violent și clar pe Chițu, care nu mai poate lovi cum trebuie balonul cu capul. Kovacs cel mic a ținut expres să îl corecteze pe Dima și să anuleze cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Două minute mai târziu, Lacroix protejează mingea și fără intenție îl atinge pe Buș care cade spectaculos si primește al doilea galben. Incredibilă desfășurare de forțe a familiei Kovacs. Felicit echipa că a avut forța de a egala în 10 oameni, iar cu puțină șansă puteam chiar învinge”, a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT