Sport

Adrian Mititelu îl face praf pe Marius Șumudică: „Ai cerșit postul. Ești doar un vânător de clauze”

Adrian Mititelu vine și el cu o replică dură pentru Marius Șumudică. Patronul lui FC U Craiova a lansat pe pagina de Facebook un atac la adresa antrenorului pe care l-a vrut la echipă.
27.08.2023 | 23:19
Adrian Mititelu il face praf pe Marius Sumudica Ai cersit postul Esti doar un vanator de clauze
Adrian Mititelu îl face praf pe Marius Șumudică: „Ai cerșit postul”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După Adrian Mititelu Jr., care a publicat cifrele super contractului oferit lui Marius Șumudică pentru a deveni antrenorul lui FC U Craiova 1948, ca răspuns la declarațiile lui Marius Șumudică, Adrian Mititelu Sr. a ieșit și el la atac. Patronul oltenilor l-a făcut praf pe tehnicianul în vârstă de 52 de ani.

Adrian Mititelu, atac cu talpa sus la Marius Șumudică: „Ești doar un vânător de clauze”

„Măi, Șumudică, vrei să dau niște vocale d-ale tale la presă să se convingă lumea cât de mult ai cerșit postul? Adiță chiar te-a dorit, tu, însă, ai crezut că este un copil.

ADVERTISEMENT

O avea 26 de ani, dar gândește ca unul de 36 de ani! De când ai plecat de la Astra, n-ai mai antrenat pe nimeni, ești doar un vânător de clauze, din asta trăiești! Te-au făcut antrenor Alibec, Budescu și alți jucători de la Astra!”, a scris Adrian Mititelu pe contul său de Facebook.

Adrian Mititelu a fost deranjat de unele declarații pe care Marius Șumudică le-a dat la Digi Sport, în care antrenorul care a luat titlul cu Astra Giurgiu taxa contractul care i-a fost oferit.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, enervat de o declarație dată de Marius Șumudică. De ce a fost deranjat patronul FCU Craiova

„Din respect pentru suporterii acestei echipe, vreau să aduc la cunoștința opiniei publice faptul că mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor!

Pe de altă parte, nu am solicitat nici pe departe niște condiții în conformitate cu cartea mea de vizită, ci am fost mai mult decât decent cu privire la solicitările mele.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să intru în detaliile negocierilor, dar voi fi nevoit s-o fac în cazul în care aceste dezinformări vor continua să apară în presa de specialitate”, a spus Șumudică, declarație care l-a enervat pe Adrian Mititelu.

FCU Craiova, variante de top și după ce numirile lui Prunea și Șumudică la echipă au picat

Chiar dacă nu s-a ajuns la un acord cu Florin Prunea și Marius Șumudică, FCU Craiova nu renunță la planul de a avea super profesioniști la echipă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat că Adrian Mititelu jr. a demarat deja discuții cu Dani Coman pentru ca fostul conducător al Astrei să preia funcția de președinte la FCU Craiova.

De asemenea, pentru funcția de antrenor există două variante de top pentru care se poartă discuții, așa cum a anunțat FANATIK. Marius Măldărășanu și Dorinel Munteanu sunt pe lista oltenilor.

 

ADVERTISEMENT