Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, înjurat iar de Peluza Sud pe „Oblemenco”. Ce decizie a luat pentru meciul cu CS Mioveni. Video exclusiv

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA ce măsuri va lua în privința Peluzei Sud după ce ultrașii l-au înjurat din nou.
21.02.2023 | 20:30
Adrian Mititelu injurat iar de Peluza Sud pe Oblemenco Ce decizie a luat pentru meciul cu CS Mioveni Video exclusiv
Adrian Mititelu, înjurat iar de Peluza Sud pe „Oblemenco”. Ce decizie a luat pentru meciul cu CS Mioveni.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova își continuă seria rezultatelor pozitive. În ultima rundă din SuperLiga, oltenii au fost conduși la pauză de FC Voluntari, dar au răsturnat situația pe tabela de marcaj în repriza secundă. A fost 2-1, iar formația patronată de Adrian Mititelu este la 5 puncte de zona play-off.

Adrian Mititelu n-a scăpat de injuriile fanilor și a luat decizia pentru partida cu CS Mioveni

Conflictul dintre Adrian Mititelu și Peluza Sud este unul de durată. Însă manifestările xenofobe ale fanilor, consemnate la partida cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe, au făcut ca lucrurile să escaladeze.

ADVERTISEMENT

La câteva zile distanță, patronul lui FC U Craiova anunța, printr-un comunicat oficial, că a luat decizia ca echipa să-și dispute jocurile acasă fără spectatori. Lucru care s-a și întâmplat la partida cu U Cluj.

A urmat jocul din Giulești, cu Rapid. Iar fanii olteni au fost prezenți pe arenă cu acceptul clubului organizator. N-au lipsit complet scandările împotriva lui Adrian Mititelu, care a asistat și el la joc. Dar atmosfera a fost, evident, mai puțin tensionată.

ADVERTISEMENT

Iar pentru jocul cu FC Voluntari, de pe ”Oblemenco”, accesul publicului a fost permis. Însă nu înainte ca patronul să transmită un mesaj pentru toți suporterii echipei sale la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. 

”De acum încolo se va aplica legea și regulamentul. În sensul că dacă vor fi acele scandări interzise de lege, vor fi evacuați după ce vor fi avertizați în prealabil. Se va aplica legea la sânge”, spunea Mititelu.

ADVERTISEMENT

N-au lipsit nici de această dată înjurăturile. Însă, în ultima ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a anunțat că și la următorul meci, cu CS Mioveni, programat vineri, de la ora 18, tot pe ”Oblemenco”, nu vor exista interdicții.

VEZI VIDEO MAI JOS

”M-a înjurat (n.r. Peluza Sud), dar nu mai contează. Dacă vorbim despre ei o să întreținem acest scandal. Haideți să ignorăm chestia aceasta. Asta este povara mea, trebuie să merg înainte.

ADVERTISEMENT

Nu le pun interdicții. Deocamdată, nu. Să înjure până când nu mai pot”, a spus Adrian Mititelu, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT