Sport

Adrian Mititelu își pierde o nouă vedetă: “Nu vrea să mai semneze!”

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, poate pierde o vedetă la finalul acestui sezon, liber de contract, astfel orice club poate semna cu jucătorul oltenilor.
23.03.2024 | 08:40
Adrian Mititelu isi pierde o noua vedeta Nu vrea sa mai semneze
Vedetă FCU Craiova care pleacă gratis, în ciuda dorinței lui Adrian Mititelu de a rămâne / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Formația olteană a lui Adrian Mititelu nu o duce foarte bine în campionat, aflându-se pe poziție de baraj de retrogradare. Deși, patronul oltenilor visa la play-off, clubul sau are mai multe griji în privința retrogradării, decât a cupelor europene.

Lipsa lui Van Durmen, urmări pentru jocul lui FCU Craiova 1948

Deși, clubul din Oltenia nu a avut cele mai bune prestații, anumiți jucători s-au remarcat și în această perioada mai puțin prolifică. Benjamin Van Durmen este unul dintre cei ce au avut sclipiri, dar care va pleca gratis la final de sezon.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile bune, dar inconstante, ale mijlocașului au atras și critici din partea anumitor grupuri de fani olteni. Patronul Adrian Mititelu a ținut să sublinieze că jocul craiovenilor nu este la fel prin lipsa belgianului.

“Toți îl înjurați pe Van Durmen. Erau atât de mulți oameni care îl contestau și jigneau. Ați văzut ce greu e fără Van Durmen? V-ați convins cât de bun e? A trebuit să lipsească atât de mult Van Durmen ca să vă dați seama cât de bun este“, a spus Adrian Mititelu, conform iAMsport.

ADVERTISEMENT

Plecarea vedetei lui Mititelu, posibil câștig pentru cluburile de top ale Superligii

Plecarea mijlocașului belgian a fost anunțată chiar de către Adrian Mititelu, fiind a doua plecare gratis la finele acestui sezon: „Partea proastă e că la vară își termină contractul și nu vrea să mai semneze. Și atunci o să-i duceți lipsa lui Van Durmen. Poate unii dintre voi vă veți obișnui să prețuiți mai mult unii dintre jucători“, a mai adăugat patronul FCU Craiova 1948.

Adrian Mititelu speră că acesta să se răzgândească, iar fanii să fie mai mulțumiți de lotul actual. Patronul oltenilor a subliniat că un alt jucător craiovean este luat gratuit în colimator de fani: „Și Negru am văzut că e batjocorit și umilit. Toți neaveniții, toți oameni care habar n-au de fotbal etichetează…“.

ADVERTISEMENT

Nu este unic faptul că oltenii pierd o vedetă gratis, urmând că la finalul sezonului și Yassine Bahassa să plece, curtat de CFR Cluj. Francezul a mai fost tatonat de cluburi ale Superligii, mai ales de Gigi Becali, care pândea finalul contractului acestuia.

Salvează sezonul Craiova lui Adrian Mititelu?

FCU Craiova 1948 are o misiune dificilă de a prinde primele 4 locuri ale play-off-ului, totul pentru a salva sezonul. Oltenii au obținut licență UEFA și depind de clasare pentru a juca semifinala barajului, contra celor de la Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

În caz contrar, studenții clujeni vor fi cei care vor disputa finala barajului cu una dintre formațiile din play-off. Însă, momentan clubul lui Adrian Mititelu are misiunea de a ieși din zona roșie a clasamentului.

 

ADVERTISEMENT