Sport

Adrian Mititelu Jr, negru de furie după eșecul FC U Craiova în derby-ul Olteniei. Jigniri fără precedent la adresa lui Gică Craioveanu: ”Alcoolul dăunează grav sănătății”

Derby-ul Olteniei Universitatea Craiova – FC U Craiova s-a terminat ca și în meciul tur cu victoria trupei lui Laurențiu Reghecampf. Adrian Mititelu Jr s-a dezlănțuit la final și l-a jignit pe Gică Craioveanu.
15.02.2022 | 11:02
Adrian Mititelu Jr negru de furie dupa esecul FC U Craiova in derbyul Olteniei Jigniri fara precedent la adresa lui Gica Craioveanu Alcoolul dauneaza grav sanatatii
Adrian Mititelu Jr a afăcut noi acuzații la adresa FRF, a Universității Craiova și l-a jignit pe Gică Craioveanu după derby-ul Olteniei
ADVERTISEMENT

Dincolo de disputa din teren, duelul Universitatea Craiova – FC U Craiova a fost și unul al galeriilor și oficialilor celor două echipe. Echipa patronată de Mihai Rotaru s-a impus cu 2-0.

Fiul patronului FC U Craiova, Adrian Mititelu Jr nu a digerat eșecul și a lansat noi acuzații la adresa FRF și a rivalilor locali, iar la finalul discursului a avut un derapaj jignitor la adresa simbolului oltean Gică Craioveanu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr: ”Am asistat la o execuție în direct”

Derby-ul Olteniei a fost marcat de momente spectaculoase oferite de cele două galerii rivale, de greșeli de arbitraj și de declarațiile uluitoare ale lui Adrian Mititelu Jr, de la finalul întâlnirii.

Fiul patronului FC U Craiova, Adrian Mititelu, contestă delegarea centralului Marcel Bîrsan și decizia organizatorilor partidei de a boicota accesul fanilor FC U Craiova pe arena ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

”Rog toată suflarea alb-albastră să își dreagă amarul din seara aceasta cu satisfacția că FC Universitatea Craiova 1948 a rămas dreaptă și curată așa cum a fost în toată existența ei de la înființare și până în prezent. În seara aceasta am jucat împotriva a 12 jucători pe teren așa cum de altfel ne-am obișnuit în acest campionat, iar ironia sorții face că trebuia să jucăm împotriva a 10 jucători încă din minutul 60. 

Am asistat la o execuție în direct a arbitrului, pe care l-am contestat federalilor încă de acum două zile, așa cum am procedat și cu arbitrul Coza la meciul cu Farul Constanța, însă fără niciun rezultat. 

ADVERTISEMENT

Toata țara a văzut clar unde este spiritul Universității Craiova… A jucat o echipa din Craiova înființată în anul 2013 și înscrisă direct în Liga a II-a, care a boicotat intrarea tuturor suporterilor pe stadion, o echipă care a avut sediul la înființare în Mogoșoaia, o echipă a sistemului, ce a fost ajutată de arbitraj în dese rânduri, cu o altă echipa din Craiova, care s-a reînscris în competiția Ligii a IV-a în 2017, care a parcurs un drum corect și frumos, care n-a trăit din milă și pomeni (vorba poetului), care și-a păstrat orgoliul și mândria și nu a rezonat cu factorii decizionali de la București, care este în continuare veșnica victimă a arbitrajului și care este adevărata continuatoare a Universității Craiova! Privim cu speranță meciurile ce urmează și sper să continuam linia buna a rezultatelor pe care le-am făcut anul acesta”, a transmis Adrian Mititelu Jr.

Derapaj jignitor la adresa lui Gică Craioveanu

Fiul patronului echipei FC U Craiova nu și-a stăpânit furia și și-a continuat tirada jignindu-l și pe Gică Craioveanu, fotbalist emblematic al Universității Craiova din anii ’90.

ADVERTISEMENT

”La mulți ani, Gică Craioveanu! Am văzut că a dat lovitura de începere și ca a împlinit 54 de ani, spre surprinderea mea. După aspectul fizic îl încadram undeva între 65 și 70 de ani. Alcoolul dăunează grav sănătății, dar și aspectului fizic, se pare”, a mai scris Mititelu Jr, pe pagina personală de Facebook.

Gică Craioveanu a fost invitat de oficialii de la CS Universitatea Craiova să dea lovitura de început în derby-ul Olteniei cu ocazia aniversării a 54 de primăveri.

Fostul internațional a evoluat pentru Universitatea Craiova între 1991 și 1995 și a cucerit un titlu de campion și o Cupă a României în tricoul alb-albastru.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Chindia: 1,62 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT