Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu jr, tunurile pe Radu Petrescu după U Craiova – FCU Craiova 1948 1-1: “Manieră șmecherească”

Adrian Mititelu jr a pus tunurile pe Radu Petrescu după arbitrajul din derby-ul Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948, scor 1-1, în etapa a 15-a din SuperLiga.
05.11.2023 | 17:38
Adrian Mititelu jr tunurile pe Radu Petrescu dupa U Craiova  FCU Craiova 1948 11 Maniera smechereasca
Adrian Mititelu jr a pus tunurile pe Radu Petrescu după U Craiova - FC U Craiova 1-1. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu jr a criticat arbitrajul lui Radu Petrescu din meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948, scor 1-1. Fiul lui Adrian Mititelu este convins că deciziile luate de „centralul” bucureștean au favorizat-o pe formația finanțată de Mihai Rotaru.

Adrian Mititelu jr, tunurile pe Radu Petrescu după U Craiova – FCU Craiova 1948 1-1: “Manieră șmecherească”

Adrian Mititelu jr a început în forță declarațiile de la FANATIK SUPERLIGA și a mărturisit că FC U Craiova putea câștiga lejer derby-ul cu Universitatea Craiova. Finanțatorul din Bănie a condamnat arbitrajul și a enumerat fazele în care consideră că FC U Craiova a fost dezavantajată de arbitri în derby-ul de pe „Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Am plecat puțin mâhnit de la stadion, deoarece simt că puteam să-i învingem și în 8 oameni pe cei de la CSU. Am fost net superiori la toate capitolele. Puteau să vină tancurile sovietice să ne oprească ieri din a lua punct sau puncte în meciul cu CSU. Ați văzut execuțiile în direct din partea arbitrilor. 

Să discutăm toate fazele litigioase din meci. Golul lui CSU a plecat de la un fault pentru CSU făcut de Van Durmen. El nu l-a atins deloc pe Ivan, a atins mingea în totalitate. A dat fault și de-acolo a plecat golul lui CSU. 

ADVERTISEMENT

Negru este lovit intenționat cu cotul în față în careu și nu se dă nici măcar galben, deși a fost un cot de roșu. Negru este lovit cu cotul în gură. Toată maniera de arbitraj a fost anti-FCU. Cum a fost și la meciul cu UTA și n-am mai vrut să punem amprenta pe arbitraj”, a declarat Adrian Mititelu jr, la FANATIK SUPERLIGA.

„Maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu a fost favorabilă CSU”

Adrian Mititelu jr a vorbit și despre faza din minutul 77, când Padula a văzut al doilea cartonaș galben pentru proteste și a fost eliminat. Fundașul a protestat pentru ca Bancu, autor al unui henț, să primească al doilea cartonaș de culoare galbenă.

ADVERTISEMENT

„Maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu în meciul cu CSU a fost clar favorabilă pentru CSU. Inclusiv la galbenul care s-a invocat la Bancu. Ok, nu-i dai galben lui Bancu, dar la acea fază este normal să protestezi.

Când mai protestezi, dacă nu la acea fază? Dacă nici atunci ca jucător nu protestezi, când îl lovește pe Bancu mingea clar în mână și mai avea un galben luat înainte, cum să nu protestezi? E un instinct. 

ADVERTISEMENT

Padula a luat galben pentru două proteste. Tu ai văzut faultul lui Van Durmen? Nici măcar nu-l atinge pe Ivan, lovește mingea clar. Dă faultul în fața lui. Totul a fost la ciupeală. (n.r. manieră șmecherească?) Da. 

Mi s-a dat și arbitru asistent care a fost Ionuț Coza, cel care a fost arbitru VAR la meciul cu UTA când nu ni s-au dat două penalty-uri. Suntem clar pe un black list. Uită-te la ultimele 4 meciuri ce pățim. La noi trebuie să i se taie unuia piciorul în careu ca să primim penalty. În schimb, la alte echipe mai aveau puțin și luau gheata de aur din penalty”, a mai spus Adrian Mititelu jr.

Adrian Mititelu jr, răspuns pentru Mihai Rotaru: „Este un cult al personalității la Universitatea Craiova”

Timp de 20 de minute, Peluza Nord a afișat un banner jignitor la adresa familiei Mititelu în derby-ul de pe „Oblemenco”. Mihai Rotaru și-a cerut scuze public la FANATIK SUPERLIGA, însă a spus că nu suportă ipocrizia. Adrian Mititelu jr a venit cu replica.

„Este ceva scandalos (n.r. banner-ul). Am văzut că Mihai Rotaru își cere scuze, dar nu suportă ipocrizia. Unde există ipocrizie mai mare decât la acest club? Mai au puțin să scrie Universitatea Craiova și pe capacul de la toaletă.

Deși n-am trăit acele vremuri, au un crainic zici că intră Nicolae Ceaușescu pe un stadion la o mare manifestare. Este un cult al personalității la Universitatea Craiova de nedescris”, au fost cuvintele lui Mititelu jr.

Stați cu ochii pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pentru a urmări în direct FANATIK SUPERLIGA. În premieră, emisiunea poate fi vizionată luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT