Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, mesaj direct pentru Gigi Becali înainte de FCSB – Sepsi: „N-ai cum să speri la campionat dacă nu-i bați!”

Adrian Mititelu a vorbit în emisiunea Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici și i-a transmis un mesaj direct lui Gigi Becali înainte de FCSB - Sepsi.
11.03.2023 | 21:40
Adrian Mititelu mesaj direct pentru Gigi Becali inainte de FCSB  Sepsi Nai cum sa speri la campionat daca nui bati
Adrian Mititelu, mesaj direct pentru Gigi Becali înainte de FCSB - Sepsi. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor este de părere că FCSB nu poate spera la campionat dacă nu va reuși să o învingă pe Sepsi, mai ales că o înfrângere a covăsnenilor și o victorie a lui FC U Craiova împotriva lui Hermannstadt înseamnă calificarea în play-off a echipei lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu, mesaj direct pentru Gigi Becali înainte de FCSB – Sepsi

Adrian Mititelu a avut un mesaj direct pentru Gigi Becali, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI înaintea duelului dintre FCSB și Sepsi, încercând să-i impulsioneze pe jucătorii vicecampioanei României: „FCSB-ul are nevoie de primă de la noi?

ADVERTISEMENT

Păi FCSB se bate la campionat și dacă nu bați pe Sepsi, cum mai vrei să iei campionatul, care sunt criteriile pe care le invoci să iei campionatul?”.

„Dacă nu bate pe Sepsi, nici să nu se mai gândească la campionat, să-și vadă de treaba lor acolo. Ai echipa completă și dacă nu bați, înseamnă că nu poți”, a mai spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Prima de intrare în play-off e foarte importantă!”

Adrian Mititelu a continuat și a vorbit despre primele importante pe care jucătorii săi le vor lua, dacă echipa va reuși să se califice în play-off. Totodată, patronul oltenilor a recunoscut că are emoții și nu știe sigur dacă va merge la Sibiu, pentru a asista la partida cu Hermannstadt.

„Băieții au primă normală de joc, dar au primă de intrare în play-off, care e foarte, foarte importantă. Unul are 5.000, unul are 15.000, depinde de jucător.

ADVERTISEMENT

Eu o să intru într-o stare de la limita de supraviețuire în curând. Nu știu dacă mă duc la Sibiu, m-aș duce, dar am emoții, încă nu sunt decis. Nu mă simt în stare, parcă eu sunt mai emotiv ca toți la un loc”.

„Intrăm în niște meciuri de mare audiență și presiune mai mare decât să jucăm în Giulești și cu CSU nu există”, a mai spus Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT