Sport

Adrian Mititelu poate pierde vedeta lui FCU Craiova: „Mi-ar plăcea să joc la altă echipă din România!”

Juan Bauza a vorbit despre un evetual transfer de la echipa patronată de Adrian Mititelu și nu ar refuza o propunere din SuperLigă.
30.01.2024 | 22:04
Adrian Mititelu poate pierde vedeta lui FCU Craiova Miar placea sa joc la alta echipa din Romania
Adrian Mititelu poate pierde un jucător important. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCU Craiova se află pe locul 11 în SuperLigă, după primele 23 de etape. Echipa patronată de Adrian Mititelu a pierdut cele două partide disputate de la întoarcerea din vacanța de iarnă, cu Rapid (4-3) și Farul Constanța (1-0).

Juan Bauza, vedeta lui FCU Craiova, nu exclude un transfer la un alt club din România

Deși Adrian Mititelu nici nu vrea să audă de o astfel de mutare, Juan Bauza nu exclude un eventual transfer la o echipă din SuperLigă în viitor. Fotbalistul este cotat la un milion de euro, conform Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte ataşat de FCU Craiova. În acest moment, mintea mea este aici. Dacă în viitor va veni o ofertă bună şi pentru mine şi pentru club, o vom analiza împreună şi vom lua cea mai bună decizie.

Fotbalul este la fel peste tot în lume. Dacă vine o ofertă cu adevărat interesantă, nu contează ţara. Pe viitor, mi-ar plăcea să joc și la o altă echipă din România. De ce nu?”, a declarat Juan Bauza la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu: ”Nu îl vând pe Bauza în România, e o chestiune de orgoliu”

Vedeta oltenilor are mai multe oferte pe masă, însă Adrian Mititelu ține de preț, argentinianul având o clauză de 8 milioane de euro. Mititelu a menționat că a primit propuneri pentru Bauza, dar negocierile nu au dus încă la un acord.

Cu toate acestea, el a subliniat că nu ia în calcul transferul lui Bauza la o altă echipă din SuperLiga României, considerând că acest lucru ar afecta orgoliul său.

ADVERTISEMENT

“Am niște propuneri, pe care încă nu le-am agreat. Eu am solicitat un preț, mi s-a oferit un preț diferit. Nu se pune problema să îl vând în România, că e o chestiune și de orgoliu”, a spus Adrian Mititelu.

Bauza are o clauză de 8 milioane de euro

Bauza, jucătorul argentinian, a fost în centrul atenției și anterior, figurând pe lista de transferuri a echipei FCSB, însă negocierile nu au avansat din cauza sumei ridicate solicitate de Mititelu. Cu o clauză de reziliere de 8 milioane de euro, Juan Bauza rămâne un jucător greu de cumpărat.

ADVERTISEMENT

Decizia lui Gigi Becali, patronul FCSB, de a renunța la interesul pentru Juan Bauza a venit odată cu constatarea că suma cerută de Adrian Mititelu pentru transfer era prea mare. Bauza, cu un parcurs valoros în echipa FCU Craiova, rămâne sub incidența unei clauze de reziliere de 8 milioane de euro.

“Sunt jucători de valoare, dar sunt mai delăsători. Bahassa, Bauza. Dar dacă simt miros de sânge, adică de intrat în play-off, vor mai pierde ăia vreun meci? Sunt jucători valoroși. Nu are rost, pentru că Mititelu e băiat bun, dar el visează milioane. Jucători valoroși, dar Mititelu vrea 7, 15 milioane”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT