Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Juan Bauza, de vânzare: FCU Craiova 1948 i-a stabilit prețul! Oferta așteptată în perioada de mercato. Video exclusiv

Juan Bauza are șanse mari să plece de la FC U Craiova 1948 la finalul acestui sezon din SuperLiga. Suma minimă pentru care poate pleca.
06.05.2023 | 10:09
Juan Bauza de vanzare FCU Craiova 1948 ia stabilit pretul Oferta asteptata in perioada de mercato Video exclusiv
Juan Bauza, de vânzare FCU Craiova 1948 i-a stabilit prețul! Oferta așteptată în perioada de mercato. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Juan Bauza rămâne fără doar și poate cel mai important jucător din lotul lui FC U Craiova 1948, iar Marcel Pușcaș a vorbit despre situația sa la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Juan Bauza și Yassine Bahassa de la FC U Craiova 1948 în această vară?

Marcel Pușcaș a fost sincer în privința șanselor ca Juan Bauza și Yassine Bahassa să continue la FC U Craiova 1948: (n.r.Vindeți la vară Bahassa, Bauza?) Dacă sunt oferte, probabil că da! Dacă nu, continuăm și încă ne mai trebuie 2-3 jucători. Pe Bauza cred că-l dăm. Cine nu are nevoie de bani?! Nu știu la ce preț…”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Adrian Mititelu nu e însă dispus să renunțe așa ușor la „perla”  din Bănie: „Ultima oară când a spus patronul, a fost patru milioane. Are clauză de reziliere de 8 milioane. I-a făcut în toamnă”, a declarat președintele lui FC U Craiova 1948, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Echipele interesate de Yassine Bahassa ar putea să îl transfere mai ușor pe extrema stângă din Franța: „Bahassa n-are clauză. Părerea mea nu contează. Eu zic că Bauza e de 8, cât are clauza!”. 

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș a ținut însă să precizeze că asta nu înseamnă că cele două vedete ale echipei nu vor mai continua în Bănie: „Acuma dacă vine vreo ofertă bine, dacă nu, nu. Sunt și jucători afară care au clauză de o sută de milioane de euro dar nu dă nimeni”. 

Marcel Pușcaș nu crede că există cale de împăcare între Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948: „Și trecutul și orgoliile, răul făcut de unii și suferința altora… Toate se adună”

Marcel Pușcaș nu ia în calcul sub nicio formă o fuziune între FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova: „Nu cred că se vor uni Craiovele. În actuala formulă eu chiar nu cred. Dar nu știi ce rezervă viitorul și ce decizie iau cei doi patroni.

ADVERTISEMENT

La ei în mână e decizia. Repet, eu nu cred. Și trecutul și orgoliile, răul făcut de unii și suferința altora… Toate se adună”, a concluzionat oficialul echipei lui Adrian Mititelu.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT