Sport

Adrian Mititelu, primul transfer pentru sezonul viitor din SuperLiga! FC U Craiova aduce un jucător monitorizat de AS Roma

FC U Craiova 1948 a anunțat că a ajuns la o înțelegere pe un sezon cu mijlocașul Moses Abbey. Ghanezul se va alătura formației lui Adrian Mititelu în această vară.
04.05.2023 | 20:03
Adrian Mititelu primul transfer pentru sezonul viitor din SuperLiga FC U Craiova aduce un jucator monitorizat de AS Roma
Adrian Mititelu, primul transfer pentru sezonul viitor din SuperLiga! FC U Craiova aduce un jucător monitorizat de AS Roma. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Deși perioada de transferuri în SuperLiga nu a început, FC U Craiova 1948 face primele mutări pentru sezonul viitor al campionatului. Adrian Mititelu și-a asigurat serviciile unui mijlocaș ghanez cu nouă goluri și șapte pase pecisive în al patrulea eșalon din Italia.

Adrian Mititelu, primul transfer pentru sezonul viitor din SuperLiga: „Un jucător rapid, cu o tehnică în regim de viteză ridicată”

FC U Craiova 1948 se pregătește să aducă întăriri pentru a prinde play-off-ul din SuperLiga în următorul sezon, iar oltenii încep campania de transferuri mult mai devreme. Formația lui Adrian Mititelu are speranțe pentru calificarea în cupele europene, iar finanțatorul vrea să mărească lotul lui Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

Astfel, FC U Craiova 1948 a anunțat că a ajuns la un acord cu Moses Abbey pentru un contract valabil pe un singur sezon cu opțiune de prelungire. Mijlocașul din ligiile inferioare ale Italiei se va alătura lotului oltenilor la sfârșitul campionatului.

„Fotbal Club U 1948 anunță faptul că mijlocașul ofensiv Moses Abbey, în vârstă de 20 ani, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până la finalul următorului sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă trei ani.

ADVERTISEMENT

Tânărul jucător ghanez, de picior stâng, care poate juca fie număr 8, fie număr 7, a evoluat în acest sezon pentru formația italiană Ravenna, din al patrulea eșalon. Un jucător rapid, cu o tehnică în regim de viteză ridicată, Abbey este unul dintre cei mai prolifici jucători ai lui Ravenna în 2022/23, reușind să înscrie de nouă ori și să ofere șapte pase de gol în 34 apariții.

Mijlocașul transferat de Adrian Mititelu le-a atras atenția celor de la AS Roma

Mijlocașul ghanez nu a reușit să prindă un transfer la formațiile din primele două divizii din Italia, însă acesta le-a atras atenția celor de la AS Roma. FC U Craiova 1948 a anunțat că Moses Abbey a fost monitorizat o perioadă de formația din Italia.

ADVERTISEMENT

Născut în Accra, capitala republicii Ghana, micuțul mijlocaș a jucat numai în Italia pentru echipele Rende Calcio și Ravenna FC. Totuși, mijlocașul a fost monitorizat o perioadă de timp de formația din capitala Italiei, AS Roma.

Acesta a debutat în fotbalul profesionist în urmă cu doi ani, pe vremea când evolua pentru Rende Calcio, la vârsta de 18 ani și 6 luni, într-o partidă câștigată de echipa sa împotriva celor de la Città di Avireale, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Micuțul ghanez se va alătură echipei din momentul în care perioada de transferuri se va deschide. Mult succes în tricoul alb-albastru, Moses!”, se arată în postarea celor de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT