Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu pune gaz pe foc: „După arbitrajul de la Sepsi – Hermannstadt, mă întreb foarte serios ce e în spatele investițiilor din Ungaria” Ce implicare are Viktor Orban. Video exclusiv

Adrian Mititelu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre influența lui Vicktor Orban în fotbalul românesc prin intermediul clubului Sepsi.
27.02.2023 | 20:30
Adrian Mititelu pune gaz pe foc Dupa arbitrajul de la Sepsi  Hermannstadt ma intreb foarte serios ce e in spatele investitiilor din Ungaria Ce implicare are Viktor Orban Video exclusiv
Adrian Mititelu pune gaz pe foc „După arbitrajul de la Sepsi - Hermannstadt, mă întreb foarte serios ce e în spatele investițiilor din Ungaria” Ce implicare are Viktor Orban. Video exclusiv. Colaj Fanatik/Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu vrea neapărat ca Sepsi – FCU Craiova să se rejoace și a găsit și o breșă în regulament care susține că va conta decisiv în hotărârea pe care o va lua Comisia de Apel. Patronul FCU se teme că se fac jocurile pentru ca Sepsi să fie în play-off și spune că arbitrajul de la Sepsi – Hermannstadt i-a dat de gândit.

Adrian Mititelu, speriat după ultimele decizii care o ajută pe Sepsi în lupta pentru a intra în play-off în SuperLiga: “Interese de a crea un club puternic în inima României”

VEZI VIDEO MAI JOS

“Nu mai vreau să vorbesc prea multe. Am multe informații, poate multe dintre ele nu sunt nici adevărate, sau poate sunt numai povești. Dar știți cum este, arbitrajul de la meciul Sepsi – Hermannstadt dă apă la moară unor scenarii care sunt foarte urâte. Și mai e și modul de finanțare al celor de la Sepsi. Așa e frumoasă afacerea de la Sepsi, cu stadion frumos, oamenii sprijiniți financiar.

ADVERTISEMENT

Dar dacă lângă aceste investiții care par destul de OK și de bine venite mai apare și aribtrajul ăsta care iese mingea jumătate de metru în afara terenului și tu nu vezi și dai gol. Și dai un penalty inexistent într-un moment în care Sepsi deja primise trei puncte, încep să mă gândesc că se confirmă de fapt scenariile că în spatele acelor investiții sunt de fapt interese de a crea un club puternic în inima României.

Adrian Mititelu, acuze grave la adresa celor de la Sepsi: “Nu vii pe arbitraje și modelul Flacăra Moreni și Victoria București”

Și de a arăta că națiunea maghiară e superioară românilor și să facem din Sepsi cu orice preț o campioană a României. Dar hai să o facem pe fotbal. Toată stima și jos pălăria. Dar nu pe arbitraje și modelul Flacăra Moreni sau Victoria București. Că atunci nu mai sunt de acord și nu îmi mai convine și îmi dau și eu drumul la gură. Se vede că Viktor Orban o vrea pe Sepsi campioană.

ADVERTISEMENT

Nu au făcut-o din prima ca să nu bată la ochi, dar dorința lor nebună de a intra în play-off acum, cu orice preț… Toată lumea a vorbit frumos de Sepsi, opinia publică, și eu i-am lăudat. Cel mai bine din toată România eu i-am primit la Târgu-Jiu. Cu ‘bine ați venit’ în limba maghiară. Ei ne-au oferit daruri de acolo, noi le-am oferit daruri de aici. Chiar am o simpatie pentru comunitatea maghiară. Nu am nicio problemă ce se întâmplă cu un anumit procent dintre români.

Mai ales că noi, Universitatea Craiova, am avut de-a lungul timpului un fief foarte mare de suporteri în rândul acestei minorități. Am foarte mulți suporteri de etnie maghiară în rândul suporterilor FCU. Arată bine proiectul Sepsi, normal. Când îți vin niște bani cadou de undeva îți iei o mașină frumoasă, îți iei o casă frumoasă. Se uită și femeile frumoase la tine. La un meci din cupele europene al lui Sepsi a venit Viktor Orban și a avut un fular pe care s-a văzut o hartă a Ungariei mari.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu se declară un iubitor al comunității maghiare din România, dar îl critică pe Victor Orban: “Mi se pare grav ce a făcut”

Mi se pare mai grav ce a făcut Viktor Orban când a venit pe teritoriul României cu o hartă a Craiovei mari decât ce au făcut niște amărâți de la Craiova că au scris ei pe acolo. Dacă spui Ungaria mare, automat vorbim de Dictatul de la Viena și știm cu toții ce autrocități au avut loc în rândul populației românești pe timpul ocupației în urma Dictatului de la Viena.

Păi dacă tu vii cu harta aia înseamnă că validezi și acele atrocități pe care le-a suportat majoritatea românească pe timpul ocupației. E mai grav ce a făcut Poștașu’ că a strigat de două ori ‘afară cu ungurii din țară’? sau ce a făcut Orban care a venit cu o hartă la meci”, a declarat Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Nu uitați că, începând din această săptămână, Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT