Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, scandal teribil cu arbitrul Marian Barbu. „Doar am ridicat tonul” Propunere-șoc

Arbitrul Marian Barbu a scris în raport că Adrian Mititelu Jr. l-a ameninţat cu moartea şi l-a scuipat. Replica finanţatorului de la FC U Craiova a venit la FANATIK SUPERLIGA.
07.11.2023 | 18:30
Adrian Mititelu scandal teribil cu arbitrul Marian Barbu Doar am ridicat tonul Propuneresoc
Adrian Mititelu, scandal teribil cu arbitrul Marian Barbu. „Doar am ridicat tonul” Propunere-șoc. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Arbitrul meciului FC U Craiova – UTA Arad, scor 2-3, Marian Barbu, a scris în raport că a fost ameninţat cu moartea şi scuipat de Adrian Mititelu Jr. la pauza meciului, scrie Gsp.

Adrian Mititelu, scandal teribil cu arbitrul Marian Barbu: “Nu l-am ameninţat eu cu moartea, că eu n-am omorât pe nimeni”

Adrian Mititelu Jr. şi-a prezentat versiunea la FANATIK SUPERLIGA spunând că este adevărat că i-a cerut socoteală arbitrului pentru maniera în care a condus meciul, dar nu se pune problema să-l fi ameninţat cu moartea:

ADVERTISEMENT

Nu pot să neg că ne-am apostrofat cu arbitrul Marian Barbu pe tunelul de la vestiare. De fapt el ne-a omorât în acel meci. Nu l-am ameninţat eu cu moartea, că eu n-am omorât pe nimeni.

Este viu şi va avea delegări în continuare. Nimeni nu va spune nimic, va veni domnul de la CCA să ne explice fazele în mod subiectiv, cum le convine lor. El poate să scrie în raport ce vrea el. 

ADVERTISEMENT

“Ce te mai miră că scrie în raport că l-am scuipat eu în faţă?”

Cum poţi să nu dai penalty, când sunt două cât casa? Cum să nu intervină VAR, care trebuie să ajute arbitrii? Ce te mai miră că scrie în raport că l-am scuipat eu în faţă?

Am ridicat tonul şi i-am reproşat modul în care a arbitrat meciul şi fazele litigioase. Dar de aici până să îl ameninţ cu moartea şi să îl scuip în faţă e cale lungă. Probabil cuvântul lui are putere de decizie la Federaţie.

ADVERTISEMENT

Şi ce a scris el acolo este foarte adevărat în rândul membrilor Comisiei de Disciplină. Probabil o să fiu suspendat sau voi avea o amendă foarte mare, să fiţi siguri. Pentru că arbitrii au ajuns să fie mai protejaţi ca magistraţii în această ţară”, a spus Mititelu Jr.

Propunere şoc a lui Mititelu Jr.: “Aş vrea ca aceşti arbitrii să vină după fiecare meci la flash-interviu”

Finanţatorul oltenilor a venit şi cu o propunere surpriză pentru arbitrii. După fiecare meci, “cavalerii fluierului” să vină la flash interviul, la fel cum o fac antrenorii şi jucătorii celor două formaţii:

ADVERTISEMENT

“Eu aş avea o propunere. Aş vrea ca aceşti arbitrii să vină după fiecare meci la flash-interviu. În momentul de faţă, când există această poveste cu arbitrajul românesc în care noi, ca şi club, susţinem că există o rea-voinţă evidentă.

S-a mai văzut cu anumiţi arbitrii: Kovacs împotriva FCSB-ului sau împotriva mea, Ionuţ Coza, un nume care nu e atât de vocal. Dar el de când eram în Liga a II-a mă distrugea la fiecare meci. 

“I-a dat portarul de la UTA cu pumnul în cap şi nici nu se uită măcar la fază”

Să vină la flash-interviu să ne răspundă şi nouă domnul Marian Barbu cum este posibil. Îi dă cu pumnul în cap lui Blănuţă. A dat acelaşi penalty când Gurău a ieşit în 5-6 metri şi a lovit şi mingea şi capul celui de la UTA Arad.

Iar în minutul 95 când a scăpat atacantul Craiovei i-a dat portarul de la UTA cu pumnul în cap şi nici nu se uită măcar la fază. Mi-aş dori şi eu acest lucru”, a spus Mititelu Jr. la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Adrian Mititelu, scandal cu Marian Barbu

ADVERTISEMENT