Sport

FCU Craiova 1948 – UTA 2-3, în etapa 14 din SuperLiga. Victorie mare pentru Rednic

UTA a învins pe FCU Craiova 1948, scor 3-2, și trece peste olteni în clasamentul din SuperLiga.
29.10.2023 | 15:31
FCU Craiova 1948  UTA 23 in etapa 14 din SuperLiga Victorie mare pentru Rednic
UTA a dat lovitura la Craiova. Nu mai câștigase în SuperLiga de la finalul lui august. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
29-10-2023
11:53

FCU Craiova - UTA 2-3 (Chițu 29, Van Durmen 60 / Fabry 37 pen., Ofosu 41, Micovschi 64)

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min. 90+6: Finalul partidei! Victorie UTA!

Min. 89 – UTA s-a retras și îi permite Craiovei să preia inițiativa, în speranța că ultimele minute de meci nu vor aduce egalarea.

Min. 74 – UTA conduce la Craiova după un meci spectaculos, cu foarte multe ocazii de poartă. Drept dovadă, 20-9 raportul șuturilor spre poartă, în favoarea celor de la UTA. Pe poartă au fost reușite ”doar” 11 șuturi, 6 dintre ele în contul arădenilor

Min. 64GOL! 2-3! Micovschi își duce din nou echipa în avantaj! Evoluțiile fotbalistului din ultima perioadă îi vor face pe fanii Rapidului să se întrebe dacă nu s-a renunțat prea ușor la tânărul jucător.

Min. 60GOL! 2-2!  Inevitabilul se produce după un corner. Mingea ajunge la Van Durmen, care îndeplinește o simplă formalitate. Deși se afla în ofsaid, mingea i-a fost servită pe tavă de un jucător al Aradului.

Min. 52 – Craiova forțează egalarea, deși în tribune sunt foarte puțini suporteri care să pună presiune pe adversar.

Min. 46 – S-a reluat repriza secundă

Min. 45 – PAUZĂ

Min. 42 – GOL! 1-2! Arădenii întorc partida în doar cinci minute. Ofosu este cel care își duce echipa în avantaj, cu un șut plasat din centrul careului.

Min. 37 GOL! 1-1! UTA egalează din lovitură de la 11 metri, prin Fabry. Lovitura de la 11 metri a fost acordată greu, cu ajutorul VAR, după un duel Gurău – Freitas.

Min. 34 – După 34 de minute de joc, Craiova conduce cu 1-0, însă UTA a avut mai multe ocazii de gol (6 vs 3). Între timp, raportul șuturilor pe poartă e 2-2, iar al cornerelor 1-2. 

Min. 29 – GOL! 1-0! Chițu trimite cu capul din centrul careului, după o centrare perfectă. Trebuie menționat că apărarea arădeană a fost inexistentă la această fază. Paradoxal, Craiova înscrie contrar cursului jocului, pentru că UTA domina partida și a lovit inclusiv bara.

Min. 24 – UTA rămâne echipa mai periculoasă, însă momentan tabela rămâne neschimbată

Min. 2 – UTA domină steril, după primele 10 minute de meci, însă U Craiova 1948 arată că poate fi periculoasă.

Min. 1 – A început partida!

FCU Craiova: Gurău – Negru, Compagnucci, Henriques, Padula – Buta, V. Achim – Bahassa, J. Ibrahim, Van Durmen – Chițu. Rezerve: R. Popa – Mascarenhas, S. Sidibe, D. Albu, Asamoah, V. Pop, Blidar, Blănuță, A. Iordache. Antrenor: Giovanni Costantino

UTA: Iacob – Căpușă, Conte, Stolnik, Abeid – Fabry, M. Costa, C. Mihai – Ofosu, Luckassen, Micovschi. Rezerve: Kucher – Benga, D. Rodrigues, D. Dumitrașcu, R. Stanciu, Stahl, R. Pop, G. Cooper, Marku. Antrenor: Mircea Rednic

Meciul FC U Craiova 1948 – UTA are loc duminică, 29 octombrie, cu începere de la ora 14:00, în cadrul etapei a 14-a din SuperLiga. Oltenii au luat un punct la Iași la primul meci pe bancă al antrenorului Giovanni Constantino. UTA a evoluat joi, la Ovidiu, contra campioanei Farul, într-un meci restant și a reușit un rezultat bun, terminând la egalitate, 2-2.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – UTA

Întâlnirea FC U Craiova 1948 – UTA se dispută duminică, 29 octombrie, de la ora 14:00, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala județului Dolj, în etapa a 14-a din SuperLiga. Va fi primul meci acasă, în fața suporterilor, câți vor fi aceștia, știut fiind conflictul continuu dintre fani și familia Mititelu, care patronează clubul, pentru italianul Giovanni Constantino, aflat la prima experiență de antrenor principal în carieră.

ADVERTISEMENT

Stadionul Ion Oblemenco este unul dintre cele mai mari din țară,cu o capacitate de peste 25.000 de locuri, dar va fi dezolant de văzut că puțini mai sunt totuși suporterii lui FCU Craiova 1948 față de câți erau cu ceva timp în urmă și este posibil să asiste la meci și un grup de maxim 50 de persoane venite de la Arad.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova 1948 – UTA

Partida FC U Craiova 1948 – UTA se joacă duminică, 29 octombrie, de la ora 14:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie,  în etapa a 14-a din SuperLiga și o veți putea urmări în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

Duminică, 29 octombrie, la Craiova va fi o vreme superbă, cu un cer senin pe tot parcursul zilei și fără ca ploaia să aibă de gând să deranjeze în vreun fel. O zi care în mod normal ar îmbia la fotbal, cu o maximă a zilei de 24 de grade, chiar la ora partidei. Arbitrează Marian Barbu din Făgăraș.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC U Craiova 1948 – UTA

La primul meci pe bancă echipei oltene italianul Giovanni Constantino a obținut un punct în deplasarea de la Iași. Acum, firește, visează la primul succes mai ales că partida cu UTA se joacă la Craiova. Îi vor lipsi fundașul central Lacroix, suspendat și cel mai tehnic și mai rapid jucător din lot, argentinianul Juan Bauza, accidentat.

ADVERTISEMENT

UTA, în schimb, care a jucat bine și a scos un spectaculos 2-2 la Ovidiu, cu Farul, nu are nici o problemă de lot. Problemele lui Mircea Rednic provin acum din abundența lotului, după cele 24 de achiziții făcute în acest sezon, dar Puriul spune că unii așa cum au venit vor pleca, pentru că nu au demonstrat prea multe pentru a continua.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – UTA

Casele de pariuri văd echipa olteană ca fiind favorită destul de clar la câștigarea acestui meci la o cotă de 1,90. Este o cotă de echipă care are peste 60 la sută șanse să își adjudece punctele. UTA a primit cota 4,00 pentru a răsturna aceste prezumții. Șansă dublă 1X are cotă de 1,25 iar șansă dublă X2 ajunge la 1,90. Golul oltenilor valorează 1,25 dar unul al UTA-ei atinge 1,60.

ADVERTISEMENT

Sunt doar trei partide în care de la revenirea arădenilor pe prima scenă cele două echipe s-au întâlnit pentru că nu putem lua în considerație meciurile jucate până la retrogradarea Universității Craiova jucate între cele două echipe întrucât nu există reglementare juridică privind dreptul de continuitate a numelui pentru clubul familiei Mititelu. În cele trei meciuri au fost două egaluri de 1-1 și o victorie a Craiovei acum două sezoane, cu 1-0.

ADVERTISEMENT