Sport

Adrian Mititelu știe cine e “vinovatul” pentru delegarea controversată de la meciul cu CFR Cluj: “Îl felicit! Nu e nicio jignire”

Adrian Mititelu a oferit o primă reacție pentru FANATIK după ce a aflat că centralul delegat pentru meciul echipei sale cu CFR Cluj este Marian Barbu.
16.02.2024 | 15:35
Adrian Mititelu stie cine e vinovatul pentru delegarea controversata de la meciul cu CFR Cluj Il felicit Nu e nicio jignire
Adrian Mititelu, reacție ironică după delegarea lui Marian Barbu la meciul cu CFR Cluj. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, se teme să nu se repete episodul din octombrie, de la meciul FC U Craiova – UTA, scor 2-3. La pauza acelei partide, Adrian Mititelu junior l-a amenințat și scuipat pe Marian Barbu, fapte relatate de către central în raportul de joc.

Adrian Mititelu știe cine e “vinovatul” pentru delegarea controversată a lui lui Marian Barbu la meciul cu CFR Cluj

Această situație l-a determinat pe patronul oltenilor să-l atace din nou pe secretarul general al FRF, pe care îl consideră ca fiind cel care face jocurile din umbră în privința delegărilor.

ADVERTISEMENT

„Îl felicit pe președintele CCA, domnul Gabriel Bodescu, pentru delegarea aceasta! Nu e nicio jignire din partea mea, nu e niciun atac, doar spun și eu ceea ce am auzit despre delegări.

Vă spun sincer că eu aveam o părere foarte bună despre arbitrul Marian Barbu, chiar îmi plăcea. Până la acel meci cu UTA, în care chiar ne-a dezavantajat. Fiul meu a greșit atunci, a avut o reacție exagerata față de Barbu. Sper ca arbitrul să nu se lase influențat de acel episod, să nu fie ranchiunos și răzbunător!”, a declarat Adrian Mititelu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Marian Barbu, atacat de Adrian Mititelu Jr. la meciul cu UTA!

Fiul patronului de la FC U Craiova a făcut scandal la pauza meciului cu UTA, pierdut de echipa sa. Nemulțumit de prestația lui Marian Barbu, Adrian Mititelu Jr. l-a amenințat și scuipat pe central, conform raportului întocmit de acesta.

„Adrian Mititelu junior m-a scuipat în față de la o distanță foarte mică, m-a înjurat, mi-a jignit familia și m-a amenințat că mă va omorî oriunde mă va prinde. Și că din Craiova n-o să ies viu dacă o să calc vreodată pe acolo”, a scris Marian Barbu în raportul de joc, conform GSP.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a negat că l-ar fi atacat pe Marian Barbu: „Cu privire la cele declarate de arbitrul Marian Barbu în raportul de la finalul meciului vreau să dezmint total aceste acuzații.

Într-adevăr, aflându-mă în zona vestiarelor pentru a discuta cu jucătorii după meci, l-am întâlnit pe Marian Barbu și l-am apostrofat pentru prestația lamentabilă pe care avut-o ca arbitru pe toată durata partidei și pentru reaua-credință evidentă de care a dat dovadă în judecarea unor faze evidente din meci.

ADVERTISEMENT

Nu l-am scuipat și nici amenințat cu moartea pe acest arbitru. De fapt, el ne-a omorât pe noi în acel meci. Am avut 2 penalty-uri clare neacordate, iar UTA a marcat golul de 3-2 după o preluare cu mâna a mijlocașului dreapta.

Este un raport mincinos, arbitrul poate scrie acolo ce vrea el. Poate că ar trebui să se scoată în evidență faptul că această echipă poate ar fi fost pe loc de play-off dacă ar fi fost arbitrată corect sau puțin mai corect și nu ceea ce scrie într-un raport un arbitru care nu suportă să i se reproșeze nimic. Arbitrii au ajuns să fie mai protejați decât magistrații în această țară”, a fost reacția lui Mititelu Jr.

FC U Craiova 1948, duel tare cu CFR Cluj

Oltenii întâlnesc CFR Cluj sâmbătă, de la ora 21:30. Echipa lui Adrian Mutu vine rănită după eșecul cu Rapid, scor 0-1, în timp ce FC U Craiova speră să-și revină după înfrângerea din deplasare cu Oțelul, scor 0-1. În acest an, oltenii au 3 înfrângeri și o victorie.

ADVERTISEMENT