Sport

Delegare ciudată: arbitrul amenințat, înjurat și scuipat de Adrian Mititelu Jr. e la centru în FC U – CFR Cluj! „Nu ieși viu din Craiova”

Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a făcut o delegare cel puțin ciudată pentru meciul dintre FC U Craiova și CFR Cluj.
16.02.2024 | 14:05
Delegare ciudata arbitrul amenintat injurat si scuipat de Adrian Mititelu Jr e la centru in FC U  CFR Cluj Nu iesi viu din Craiova
Delegare ciudată: arbitrul amenințat, înjurat și scuipat de Adrian Mititelu Jr. e la centru în FC U - CFR Cluj! „Nu ieși viu din Craiova”
ADVERTISEMENT

Șeful arbitrilor din România pare să nu țină cont de probleme pe care „fluierașii” le-au avut de-a lungul timpului cu echipele din Superliga și face delegări la voia întâmplării.

Delegare ciudată: arbitrul amenințat și înjurat de Mititelu Jr. e la centru în FC U – CFR Cluj!

Arbitrul Marian Barbu din Făgăraș va conduce meciul dintre FC U Craiova și CFR Cluj din etapa a 26-a din Superliga. Partida se va juca sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la TV DigiSport, TV OrangeSport, TV PrimaSport și liveVIDEO pe FANATIK.ro. Brigada de arbitri e completată de Mihai Marica și Stelian Slabu la cele două tușe, în timp ce arbitrul VAR va fi Adrian Viorel Cojocaru.

ADVERTISEMENT

„Centralul” Marian Barbu a fost în mijlocul unui scandal imens în luna octombrie, la partida dintre FC U Craiova și UTA Arad, scor 2-3.

Adrian Mititelu Jr. l-a amenințat și scuipat pe arbitrul Marian Barbu!

La pauza meciului dintre FC U Craiova și UTA, arbitrul Marian Barbu a fost amenințat și scuipat de Adrian Mititelu junior, iar „centralul” a scris toate aceste lucru în raportul de joc.

ADVERTISEMENT

„Adrian Mititelu junior m-a scuipat în față de la o distanță foarte mică, m-a înjurat, mi-a jignit familia și m-a amenințat că mă va omorî oriunde mă va prinde. Și că din Craiova n-o să ies viu dacă o să calc vreodată pe acolo”, a scris Marian Barbu în raportul de joc, conform GSP.

Totuși, Marian Barbu avea o anumită siguranță oferită de trecutul său. Acesta a practicat karate o bună perioadă de timp și, conform apropiaților săi, dacă Mititelu Jr. ar fi sărit la bătaie, arbitrul era gata să-i aplice o corecție fizică. Din fericire, n-a fost cazul.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a negat că l-a scuipat pe Barbu!

Adrian Mititelu Jr. a răspuns acuzațiilor venite din partea arbitrului Marian Barbu, care a trecut totul în raportul de joc, și s-a apărat.

„Cu privire la cele declarate de arbitrul Marian Barbu în raportul de la finalul meciului vreau să dezmint total aceste acuzații. Într-adevăr, aflându-mă în zona vestiarelor pentru a discuta cu jucătorii după meci, l-am întâlnit pe Marian Barbu și l-am apostrofat pentru prestația lamentabilă pe care avut-o ca arbitru pe toată durata partidei și pentru reaua-credință evidentă de care a dat dovadă în judecarea unor faze evidente din meci.

ADVERTISEMENT

Nu l-am scuipat și nici amenințat cu moartea pe acest arbitru. De fapt, el ne-a omorât pe noi în acel meci. Am avut 2 penalty-uri clare neacordate, iar UTA a marcat golul de 3-2 după o preluare cu mâna a mijlocașului dreapta.

FCU Craiova este echipa cea mai dezavantajată din acest campionat din punct de vedere al arbitrajului. Acest lucru bineînțeles că nu ne dă dreptul să ne manifestăm nemulțumirile în fața arbitrului după meci, dar s-a întins coarda prea mult. Sunt greșeli evidente deja, iar VAR-ul nu intervine niciodată. Par a fi brigăzi trimise cu un scop bine pus la punct.

Este un raport mincinos, arbitrul poate scrie acolo ce vrea el. Poate că ar trebui să se scoată în evidență faptul că această echipă poate ar fi fost pe loc de play-off dacă ar fi fost arbitrată corect sau puțin mai corect și nu ceea ce scrie într-un raport un arbitru care nu suportă să i se reproșeze nimic. Arbitrii au ajuns să fie mai protejați decât magistrații în această țară”, a fost reacția lui Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT