Sport

Adrian Mutu, copleșit de sărbătoarea de 100 de ani a Rapidului: „Sper să ne dea motivație”. Mesaj pentru noii veniți: „Să văd ce contribuție pot aduce”

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a transmis un mesaj important pentru jucătorii săi și mai ales pnetru noii veniți în Giulești.
25.06.2023 | 22:43
Adrian Mutu coplesit de sarbatoarea de 100 de ani a Rapidului Sper sa ne dea motivatie Mesaj pentru noii veniti Sa vad ce contributie pot aduce
Adrian Mutu a adus 6 jucători la Rapid și are ca obiectiv câștigarea campionatului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu s-a bucurat din plin de acest moment magic pentru toată suflarea rapidistă, iar „Briliantul” se gândește deja la sezonul viitor. Mesaj pentru cei 6 jucători aduși în această vară.

Adrian Mutu, mândru că e la Rapid: „Mă bucur că am prins acest centenar aici”

Adrian Mutu a fost emoționant la sărbătoarea Centeneralui de pe Giulești„Este încă o sărbătoare frumoasă. La mulţi ani, Rapidului. Este impresionant. Spiritul de unitate leagă acest club. Mă bucur că am prins acest centenar aici, ca antrenor”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul „giuleștenilor” se gândește însă deja la cantonament: „Urmează stagiul de pregătire, vom avea şi meciuri amicale, lucrăm pe partea tehnico-tactică acum. Ne concentrăm pe ce avem de făcut în teren, pe sistemul pe care vreau să-l jucăm sezonul viitor”.

Mutu consideră că anul centenarului și momentele istorice pe care le trăiesc jucătorii Rapidului ar trebui să îi propulseze în acest sezon și are un mesaj pentru cei veniți: „Sper să ne dea ceva motivaţie această sărbătoare. Dacă vin întăriri, sunt bine-venite.

ADVERTISEMENT

Aceste transferuri trebuie să demonstreze pe teren. Sunt jucători buni, dar vreau să-i văd în meciurile oficiale şi vreau să văd ce contribuţie pot aduce pentru Rapid”.

Adrian Mutu mai vrea transferuri la Rapid: „Mai avem 2-3 ținte”

Fostul mare fotbalist e dornic să pregătească noul sezon în care Rapid are ca obiectiv titlul de campioană: „A fost o săptămână bună din punct de vedere al efortului fizic. De mâine, mergem în stagiul de pregătire din Slovacia. Vor fi și meciuri amicale, unde o să văd băieții la treabă”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul rapidiștilor a recunoscut însă că nu e mulțumit în totalitate de campania de transferuri: „Sunt mulțumit, dar mai avem două-trei ținte. Clubul este în negocieri cu acești jucători. Dacă vor veni și ei, cred că putem face o echipă competitivă.Unii dintre jucătorii pe care i-am dorit au venit”, a mai spus Mutu, la Digi Sport.

Dan Șucu a vorbit despre strategia clubului: „De mâine ne ocupăm de prezent și de viitor”

Dan Șucu a ținut să transmită și el un mesaj foarte clar din postura de acționar majoritar al clubului: „Suntem aici în seara asta ca să onorăm trecutul, o sută de ani de existență a Rapidului.

ADVERTISEMENT

Azi sărbătorim tot ce a fost până acum, de mâine ne ocupăm de prezent și de viitor”, a mai spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT