Sport

Adrian Mutu, îngândurat după Rapid – FC U Craiova 1-2: „A fost un meci ciudat!”

Adrian Mutu a fost îngândurat după înfrângerea suferită de Rapid pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-2, partidă în care oltenii s-au apropiat mai mult de play-off.
10.02.2023 | 22:41
Adrian Mutu ingandurat dupa Rapid  FC U Craiova 12 A fost un meci ciudat
Adrian Mutu, îngândurat după Rapid - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul giuleștenilor este de părere că jucătorii săi trebuie să fie mult mai atenți și mult mai concentrați la următoarele partide, atrăgându-le atenția că încă nu sunt calificați matematic în play-off.

Adrian Mutu, îngândurat după Rapid – FC U Craiova

Adrian Mutu a fost îngândurat după înfrângerea suferită de Rapid cu FC U Craiova, partidă în care Juan Bauza, mijlocașul oltenilor, a înscris cel mai rapid gol din actualul sezon de SuperLiga 1, având nevoie de 45 de secunde pentru a marca.

ADVERTISEMENT

„A fost o seară ciudată pentru noi, am început prost meciul, am primit gol și ne-am turnat plumb în picioare. N-a fost seara noastră, au fost câțiva jucători care n-au fost în apele lor și s-a văzut.

Mental se schimbă meciul, mai ales când ai temerea că n-ai câștigat în fața Craiovei în ultimul timp. Abia ce ne-am revenit spre sfârșitul reprizei. A fost greu să revenit, ocazii ne-am creat în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

Dacă reușeam să înscriem mai devreme, poate rezultatul ar fi fost altul. Ne-au dat gol repede, mental a intervenit teama de a nu greși, teama de a nu greși în fața suporterilor care voiau să câștigăm meciul”.

„E un duș rece pentru noi!”

„E un duș rece pentru noi, mergem înainte! E o înfrângere care ne doare, e o seară pe care trebuie să o uităm cât mai repede și să mergem mai departe în campionat. A fost un meci ciudat!

ADVERTISEMENT

Forțat de împrejurări, am jucat cu doi atacanți puternici, să încercăm să câștigăm talie în careu și să dăm poate goluri din faze fixe. Trebuie să învățăm din seara asta și să ne redresăm.

Repet, a fost o seară ciudată. Mergem la Mioveni să câștigăm și ei sunt într-o perioadă bună, dar și noi eram neînvinși, vom vedea ce se va întâmpla la meciul direct”, a continuat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„Eram neînvinși de șapte meciuri, ne doream să prelungim cât mai mult seria asta, dar așa s-a întâmplat. Diferența e mare în play-off, nu se pune problema”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT