Sport

Adrian Mutu, reacție sinceră după Farul – Rapid 7-2: ”Un rezultat care te lovește în orgoliu”

Adrian Mutu a digerat extrem de greu înfrângerea rușinoasă din meciul Farul - Rapid 7-2, însă le-a luat apărarea jucătorilor săi.
07.05.2023 | 00:26
Adrian Mutu reactie sincera dupa Farul  Rapid 72 Un rezultat care te loveste in orgoliu
Adrian Mutu a digerat extrem de greu înfrângerea rușinoasă din meciul Farul - Rapid 7-2, însă le-a luat apărarea jucătorilor săi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Marinarii” lui Gică Hagi au făcut o adevărat demonstrație fotbal în fața giuleștenilor și au luat o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului, având acum un avans de 6 puncte în clasament față de FCSB.

Adrian Mutu, fără cuvinte după Farul – Rapid 7-2

La finalul partidei Farul – Rapid 7-2, din etapa a 7-a a play-off-ului din SuperLiga, antrenorul Adrian Mutu s-a arătat resemnat și a precizat că își dorește să uite cât mai repede această înfrângere rușinoasă.

ADVERTISEMENT

”Am început jocul cum nu se putea mai prost. În secunda 30 să fie penalty… Sunt prea puține lucruri de spus. Pe lângă faptul că Farul are calitate și jucători buni, am mai făcut și cadouri. Rezultatul e unul care te rănește în orgoliu și prea multe nu sunt de spus. Mai mult decât arată tabela de marcaj, ce putem spune?

Suntem toți foarte supărați de rezultat. Vom analiza mâine, pentru că, într-adevăr, nu ne convine rezultatul, dar tot acești băieți au câștigat derby-ul cu FCSB și au bătut campioana României.

ADVERTISEMENT

Eu nu caut scuze. Putem spune multe lucruri, dar până la urma rezultatul e prea mare, ne lovește în orgoliu. Trebuie să ridicăm capul din pământ, să realizăm ce am greșit în seara asta, pentru că se întâmplă și la case mai mari rezultatele astea”, a declarat Mutu.

De ce l-a schimbat pe Ioniță în prima repriză

Tehnicianul giuleștenilor a dezvăluit motivul pentru care l-a schimbat pe Alexandru Ioniță încă din prima repriză și a ținut să le ceară scuze suporterilor care au făcut deplasarea la Ovidiu și i-au încurajat tot meciul.

ADVERTISEMENT

”O seară de groază. Au fost și greșeli personale, lor le-a intrat lor, iar noi nu am putut să oprim iureșul ăsta. Nimănui nu-i convine, nici mie, nici jucătorilor, suntem cu toții supărați de rezultat. Uneori fotbalul te aduce cu picioarele pe pământ, uneori prea dur.

L-am schimbat pe Ioniță pentru că aveau superioritate la mijlocul terenului și am încercat să acopăr golurile. Este o seară de coșmar în care nu numai că nu îți intră nimic, dar ei dau tot. Așa se scrie istoria unui meci.

ADVERTISEMENT

O seară care trebuie să o uităm. Avem puține victorii în deplasare, dar sunt seri din care trebuie să înveți. Ne pare rău pentru suporteri, deoarece au venit aici și ne-au încurajat”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT