Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Dinamo: „E o echipă în formă! Am emoţii”

Adrian Mutu se teme de Dinamo. „Briliantul” a analizat partida de vineri seara a lui CFR Cluj din etapa 27 a SuperLigii.
23.02.2024 | 08:48
Adrian Mutu ingrijorat inainte de CFR Cluj  Dinamo E o echipa in forma Am emotii
Adrian Mutu, îngrijorat înainte de CFR Cluj - Dinamo: „E o echipă în formă! Am emoţii”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultimele rezultate ale lui Dinamo l-au pus în gardă pe Adrian Mutu, antrenorul lui CFR Cluj. Cele două formații se vor întâlni în etapa a 27-a din SuperLiga, vineri, 23 februarie, de la ora 20:00.

Adrian Mutu se teme înainte de CFR Cluj – Dinamo: „Am emoții”

Adrian Mutu e în gardă după ce Dinamo a învins-o pe Oțelul cu 3-1. A fost a doua victorie la rând a roș-albilor, care au câștigat și cu Farul, scor 2-0. Echipa lui Zeljko Kopic este pe locul 15 în SuperLiga, cu 22 de puncte, la cinci lungimi de locurile de baraj.

ADVERTISEMENT

Noul tehnician al lui CFR Cluj a analizat derby-ul din runda viitoare. „E un meci complicat. Dinamo a intrat în formă. E o echipă care îmi place cum joacă. E o echipă care s-a schimbat în bine.

Mă bucur pentru ei. Eu cred că fotbalul românesc în general are nevoie de Dinamo, are nevoie ca această echipă să își revină, pentru că devine mai spectaculos și mai greu campionatul nostru.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles ei au acum de luptat, sunt pe penultimul loc și probabil au în cap salvarea de la retrogradare. Dar Dinamo arată bine în momentul ăsta. Vom avea un meci foarte greu. E o echipă care trebuie luată foarte, foarte în serios.

Noi facem deja lucru. Am început să ne uităm la ei pentru că mai sunt câteva zile. Meciul e vineri. Nu îmi convine că îi prind într-un moment bun. Mi-ar fi plăcut să-i prind în forma de dinainte, dar nu avem ce face.

ADVERTISEMENT

Vin după două victorii și trebuie să fim foarte atenți pentru că ne așteaptă un meci de luptă”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Și CFR Cluj are nevoie de victorie cu Dinamo. Ardelenii încă speră la titlu. Cu patru etape până la finalul sezonului regulat, echipa lui Mutu e pe 3, cu 45 de puncte, la zece lungimi de liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

„Da (n.r. – dacă a văzut meciul lui Dinamo cu Oțelul) Sunt în formă. Echipă în formă. M-a îngrijorat puțin. Am emoții”, a adăugat tehnicianul în vârstă de 45 de ani.

Adrian Mutu, IN GARDA dupa VICTORIILE lui Dinamo inaintea meciului cu CFR Cluj: "MA INGRIJOREAZA"

ADVERTISEMENT
Tags: