Sport

Adrian Mutu, motivație suplimentară în meciul dintre FC U Craiova și Dinamo. Ce susținător va avea „Briliantul”. Video

Adrian Mutu are parte de o motivație în plus înainte de FC U Craiova - Dinamo, de luni. „Briliantul” va avea parte de un susținător special.
23.07.2021 | 16:13
Adrian Mutu motivatie suplimentara in meciul dintre FC U Craiova si Dinamo Ce sustinator va avea Briliantul Video
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu are parte de un derby important cu FC U Craiova 1948. După eșecul prima etapă cu CFR Cluj, campioana României, oltenii vor neapărat să dea lovitura și să o învingă pe Dinamo, marea rivală a Craiovei fotbalistice.

Dinamoviștii sunt încrezători, mai ales că au depășit orice așteptare și au făcut un meci destul de bun cu FC Voluntari în prima etapă a Ligii 1. Deian Sorescu a fost eroul echipei din „Ștefan cel Mare”, reușind să marcheze toate cele trei goluri ale formației sale.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, susținere specială din tribune la meciul FC U Craiova 1948 – Dinamo: „Avem galeria asigurată”

FC U Craiova 1948 – Dinamo reprezintă cel mai așteptat meci de către fanii grupării din Bănie. Oltenii lui Mutu au debutat în noul sezon al Ligii 1 cu o înfrângere, dar sunt încrezători că pot face o figură cu Dinamo.

Pentru antrenorul Adrian Mutu va fi un meci cu adevărat special și nu pentru că este împotriva lui Dinamo, echipă la care „Briliantul” a fost jucător, dar și conducător. La jocul de pe stadionul „Ion Oblemenco” va asista și Tiago, fiul cel mic al lui Mutu, în vârstă de doar patru ani.

ADVERTISEMENT

Informația a fost dezvăluită chiar de fostul internațional român: „Nu pot să spun strategia pe care am pregătit-o pentru meciul cu Dinamo, dar am pregătit ceva special, acest tricou pentru băiețelul meu, Tiago.

El va veni pentru prima oară la un meci de când antrenez în România, în campionat, și sper să fie cu noroc. Avem galeria asigurată, în primul rând pe Tiago, băiețelul meu,” a declarat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Tiago este fiul lui Adrian Mutu și al Sandrei, actuala parteneră a antrenorului formației patronate de Adrian Mititelu. Mutu mai are trei copii, pe Mario, din relația cu Alexandra Dinu, dar și pe Adriana Lea și Maya Vega, din căsnicia pe care a avut-o fostul jucător cu Consuelo.

FC U Craiova 1948 așteaptă o susținere masivă la meciul cu Dinamo. Mesajul lui Mutu pentru ultrașii echipei

Pe lângă Tiago, oficialii echipei FC U Craiova 1948 așteaptă un public numeros la partida cu Dinamo și promovează intens partida pe site-urile de socializare. Ba mai mult, Adrian Mutu a transmis un mesaj special ultrașilor:

ADVERTISEMENT

„Vă salut, băieți. Luni seara ne așteaptă un meci foarte greu. Suntem la început de campionat și avem nevoie de voi. Am nevoie de voi.

Echipa are nevoie de Peluza Sud. Hai, băieți, cât mai mulți la stadion ca să încurajăm echipa și să aducem victoria,” a mai spus Adrian Mutu, cel care ar avea o relație apropiată cu fanii.

De asemenea, conducerea a făcut la apel la un meci cu Dinamo din 2009, atunci când Craiova a câștigat cu 2-0, iar Florin Costea, fostul „decar” al echipei, a reușit un super gol din „foarfecă”. VIDEO AICI. FCU Craiova 1948 – Dinamo va avea loc luni, cu începere de la ora 21:30.

 

ADVERTISEMENT