Sport

Deian Sorescu, la mare căutare. Ce sumă cer oficialii din Ștefan cel Mare pentru vedeta lui Dinamo

Deian Sorescu a început în forță noul sezon al Ligii 1, așa cum l-a încheiat pe cel precedent. Căpitanul ”câinilor” este monitorizat de cluburi din străinătate, dar suma cerută de Dinamo e peste oferte.
22.07.2021 | 11:13
Deian Sorescu la mare cautare Ce suma cer oficialii din Stefan cel Mare pentru vedeta lui Dinamo
Deian Sorescu
ADVERTISEMENT

Agentul de jucători, Victor Becali, a dezvăluit că a fost întrebat recent de reprezentantul unui club din străinătate dacă Deian Sorescu este transferabil.

Fotbalistul a avut mai multe oferte în această vară, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, dar suma cerută de șefii clubului din Ștefan cel Mare este mult peste ofertele primite.

ADVERTISEMENT

Pe ce sumă poate pleca Deian Sorescu

Deian Sorescu a fost dorit în această vară de echipe din Serie A și Rusia, dar discuțiile s-au împotmolit de fiecare dată la suma solicitată de oficialii dinamoviști.

Ofertele nu erau mai mari de 500.0000 de euro, iar impresarul Victor Becali a dezvăluit că suma solicitată de Dinamo se apropie de un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Cererea este considerată de Becali prea mare în condițiile în care trupa din Ștefan cel Mare nu se poate lăuda cu vreo performanță majoră în ultima perioadă.

”A întrebat cineva despre Sorescu şi avea hârtie de la club de 800.000 de euro. Preţul e ăla… Unul oferă şi altul acceptă sau nu.

ADVERTISEMENT

Ce ţi se pare aşa? Unde a fost Dinamo, pe ce loc a fost până acum? El merită şi în naţională acum”, a declarat impresarul la Sport Report.

A dat 3 goluri cu Voluntari, a debutat în națională și așteaptă o ofertă bună

Deian Sorescu este omul momentului la Dinamo. A debutat în echipa națională în meciul cu Georgia, când a oferit o pasă de gol.

ADVERTISEMENT

A evoluat și în meciul cu Anglia și a fost unul dintre cei mai buni jucători, deși l-a avut adversar direct pe starul lui Manchester United, Marcus Rashford.

Fotbalistului de 23 de ani a confirmat forma excelentă pe care o traversează printr-o evoluție foarte bună în meciul cu FC Voluntari, din prima etapă a noului sezon.

Mijlocașul a obținut victoria, scor 3-2, aproape de unul singur reușind să înscrie un hattrick. Căpitanul ”câinilor” a mărturisit că speră să poată contribui la salvarea din punct de vedere financiar a clubului în cazul în care Dinamo va primi o ofertă bună pe numele lui.

ADVERTISEMENT