Sport

Adrian Mutu, provocare pentru Gică Hagi înainte de Rapid – Farul: „Să vedem care pe care!”

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, îl provoacă pe Gheorghe Hagi înainte de derby-ul din SuperLiga cu Farul Constanța.
19.10.2022 | 15:32
Adrian Mutu provocare pentru Gica Hagi inainte de Rapid  Farul Sa vedem care pe care
Adrian Mutu este antrenorul cu cele mai multe victorii în SuperLiga. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid e pe locul doi în campionat la cinci puncte de Rapid înainte de meciul direct cu Farul Constanța, iar antrenorul „giuleștenilor” e convins că echipa sa poate câștiga.

Adrian Mutu, mesaj pentru Gheorghe Hagi înainte de Rapid – Farul: „Vor încerca să controleze jocul şi îi aşteptăm să vedem dacă pot”

Adrian Mutu e extrem de motivat înainte de meciul cu Farul Constanța: „Eu cred că nivelul de dificultate al acestui meci nu mai poate fi pus în discuţie. Ne aşteaptă un meci cu echipa de pe primul loc, un meci complicat. De aceea suntem extrem de motivaţi şi dornici să jucăm acest meci. Abia aşteptam să vină vineri şi să jucăm”.

ADVERTISEMENT

Rapid are un program extrem de dificil și pentru „alb-vișinii” urmează meciuri cu CFR Cluj și FCSB: „Încercăm să demonstrăm că suntem o echipă bună la fiecare meci, următoarele meciuri cu echipele cele mai bune ne vor da nişte răspunsuri, pentru a putea pregăti echipa pentru obiectivul nostru”.

Gică Hagi i-a atacat pe cei de la Rapid înainte de meciul direct, însă Adrian Mutu speră ca la finalul partidei cele două echipe să fie despărțite de doar două puncte: „Acest meci cu Farul este unul extrem de important, pentru că vrem să vedem unde suntem, vrem să rămânem acolo sus şi să micşorăm distanţa dintre noi şi ei, care este acum de cinci puncte. Ei sunt campionii de toamnă”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu: „Sunt meciuri pe care eu sincer le aștept”

Adrian Mutu e de părere că partida va fi una extrem de atractivă și disputată: „Sunt meciuri pe care eu sincer le aştept, de aceea m-am apucat de antrenorat, sunt meciuri tari şi pentru public, sunt plăcute şi spectaculoase. E un derby al prezentului, chiar dacă rivalitatea dintre Rapid şi Farul nu se compară cu rivalitatea dintre alte echipe”.

Pentru Rapid urmează un alt meci greu, în deplasare cu echipa lui Dan Petrescu: „În momentul ăsta suntem echipele de pe primele două locuri, chiar dacă CFR are două jocuri mai puţin şi e greu să crezi că nu va aduna puncte”.

ADVERTISEMENT

Mutu îi lansează și o provocare lui Gheorghe Hagi: „Vrem să scurtăm distanţa dintre noi şi ei şi îi va aştepta un meci foarte dificil pe Giuleşti. Va fi sold-out, toţi suporterii noştri aşteaptă un meci solid din partea noastră. Ei probabil că vor încerca să controleze jocul, aşa cum fac tot timpul, dar noi suntem Rapid şi îi aşteptăm să vedem dacă pot”, a declarat antrenorul Rapidului înainte de meciul cu Farul Constanța.

Gheorghe Hagi a dat de pământ cu Rapid: „Rivalii noștri joacă acasă!”

Hagi a fost extrem de nemulțumit după ce Rapid a jucat în Cupa României Betano meciurile cu Afumați și CS Dumbrăvița în Giulești, în timp ce Farul a trebuit să se deplaseze până la Turnu Măgurele.

ADVERTISEMENT

„Rapidul joacă meci acasă, noi mergem 400 de km. Pentru unii ceva, pentru alții altceva. Am venit la meci, n-am văzut copii de mingi. E Cupa României, oficial și n-am văzut copii de mingi. Dacă avem pretenții, trebuie să avem pretenții, dar nu se poate așa ceva.

Eu am venit 400 de km și mă întorc 400 de km. Alții au jucat meci acasă, au meci acasă. Rivalii noștri joacă meci acasă. Noi am făcut kilometri și atunci trebuie să las și eu jucătorii acasă. Pentru unii e odihnă și pentru alții să facă 400 de km. E mult. Probabil e o întâmplare, ei știu mai bine, mai puțin eu”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT