Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Neaga a făcut radiografia luptei la titlu în SuperLiga: „Ei au prima şansă!”

Lupta la titlu în SuperLiga a luat foc! Cine crede Adrian Neaga că are prima șansă
23.02.2024 | 21:53
Adrian Neaga a facut radiografia luptei la titlu in SuperLiga Ei au prima sansa
Adrian Neaga a făcut radiografia luptei la titlu în SuperLiga: „Ei au prima şansă la titlu!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Neaga rămâne un suporter înfocat al FCSB-ului, echipă pe care o consideră continuatoarea Stelei. Cine crede fostul atacant că are șansa numărul unu în lupta la titlu.

Ce spune Adrian Neaga despre lupta la titlu din SuperLiga. „Craiova n-a nimerit deloc transferurile”

FCSB e lider în SuperLiga înaintea etapei a 27-a din SuperLiga. Roș-albaștrii au 55 de puncte. În urma lor este Rapid, cu 48 de puncte. Podiumul este completat de CFR Cluj, cu 45 de puncte.

ADVERTISEMENT

„Parcă nu au mai avut evoluțiile de dinaintea pauzei. (n.r. – FCSB). Dar eu consider că anul ăsta Steaua are prima șansă la campionat. Chiar dacă vor fi meciuri foarte grele în play-off. Pentru că în play-off toate echipele vor da totul să meargă în preliminariile cupelor europene. Cred că ăsta e obiectivul fiecăreia.

(n.r. – e bătaie cu Rapid și CFR?) Eu cred că și Craiova. Nu o văd scoasă din luptă cu toate că în acest început de an a avut evoluții foarte slabe. Cred că anul ăsta nu au nimerit deloc transferurile. Poate acești jucători care au venit sunt jucători valoroși, nu i-am urmărit, și au nevoie de timp de adaptare.

ADVERTISEMENT

Dar la Craiova sunt oameni competenți la club și cred că își vor reveni din perioada mai nefericită pe care o traversează. Plus că e și Farul la play-off”, a declarat Adrian Neaga, în exclusivitate la FANATIK.RO, live, luni, marți, vineri, de la ora 10:30.

„Rapid va deveni o forță a României”

În 2024, FCSB a câștigat trei meciuri și a remizat în două. A fost 4-0 cu UTA, 3-0 cu Universitatea Craiova, 1-1 cu Farul, 1-0 cu Sepsi și 0-0 cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

„Ei au o problemă foarte mare. La ei sunt 2 jucători care pot schimba cursul jocului în orice moment. Dacă ei nu sunt în formă bună sau au probleme de sănătate, Steaua are probleme. Dar eu cred ca și lot în momentul de față au cel mai valoros lot.

Eu cred că da. Rapid din fericire pentru ei au nimerit aceste transferuri. Cred că i-au urmărit de mult timp pe jucători. Așa se face o echipă puternic. Sunt de felicitat. Cred că Rapid va deveni o forță a României în viitorul apropiat pentru că fac lucrurile corect.

ADVERTISEMENT

Au investit la copii și juniori, au cele 2 baze foarte frumoase și cred că va deveni o forță. E benefic pentru fotbalul românesc pentru că va crește. Au suporteri, ei, Steaua și Dinamo au cei mai frumoși suporteri și eu cred că o să fie o forță a fotbalului românesc în viitorul apropiat”, a adăugat agentul FIFA.

Adrian Neaga, RADIOGRAFIA LUPTEI LA TITLU din SuperLiga: “NU-I SCOT DIN CALCULE”

ADVERTISEMENT