Life

Adrian Pește, verișorul Denisei Răducu, face senzație pe Youtube. Cine este tânărul artist

Adrian Pește este noua revelație a muzicii românești. Tânărul artist, care este rudă cu regretata manelistă Denisa Răducu, a lansat prima piesă alături de Georgiana Lobonț.
10.12.2021 | 11:32
Adrian Peste verisorul Denisei Raducu face senzatie pe Youtube Cine este tanarul artist
Adrian Pește și Georgiana Lobonț fac senzație pe Youtube. Tânărul este rudă cu Denisa Răducu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul este verișorul regretatei Denisa Răducu. Băiatul este fiul lui Florin Pește, unchiul și primul impresar al manelistei care a murit în urmă cu 4 ani.

Tânărul face senzație pe Youtube după ce s-a lansat în industria muzicală împreună cu solista de muzică populară Georgiana Lobonț. Piesa se numește „Nu mai dau la nimenea”.

ADVERTISEMENT

Melodia lui Adrian Pește și a renumitei artiste din Ardeal a strâns până în momentul de față aproape 4 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube.

Adrian Pește și Georgiana Lobonț fac senzație pe Youtube. Tânărul este rudă cu Denisa Răducu

Adrian Pește provine dintre-o familie unde muzica a fost mereu prezentă. Tânărul a terminat liceul în anul 2017, tatăl său fiind tare mândru de rezultatele obținute la bacalaureat.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a încheiat studiile liceale la o clasă cu profil matematică – informatică, cu media 9,40. Fiul lui Florin Pește a absolvit Colegiul Național „Gib Mihăescu” din Drăgășani.

Tatăl lui Adrian Pește are numai cuvinte de laudă pentru urmașul său. Manelistul, care a făcut parte din proiectul „Frații Pește”, deține acum o casă de producție și lansează foarte mulți artiști.

ADVERTISEMENT

În plus, cântărețul de muzică de petrecere scoate hituri pe bandă rulantă pentru mulți dintre artiștii din industria românească.

Florin Pește, mândru de cei doi copii: Adrian și Andreea

Adrian Pește este unul dintre cântăreții care face parte din casa de producție a tatălui său și se recomandă ca „producător muzical”, dar se pare că are succes și în calitate de solist.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important lucru e să ai lângă tine o familie care-ţi înţelege meseria. A fost greu pentru noi din punctul acesta de vedere, dar am avut lângă noi femei care ne-au iubit.

Şi asta a contat cel mai mult. Acum mă laud cu doi copii minunaţi, Andreea, care mănâncă muzică pe pâine, deşi nu-i place, şi Adrian, campion la şah şi la matematică.

Nu cred că mai contează altceva pe lume când ai asemenea copii!”, spunea Florin Pește în urmă cu ceva vreme, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT