Sport

Adrian Porumboiu acuză arbitrajul de la Chindia – FCSB 0-1: ”A avut mintea tulbure”

Arbitrajul lui Lucian Rusandu de la meciul Chindia - FCSB 0-1 a fost aspru criticat de Adrian Porumboiu, acesta reproșându-i două faze.
01.10.2021 | 23:53
Adrian Porumboiu acuza arbitrajul de la Chindia  FCSB 01 A avut mintea tulbure
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au impus greu la Ploiești cu 1-0, după un gol marcat din penalty la ultima fază de Constantin Budescu.

Târgoviștenii au avut o bară în minutul 7, iar la aceeași fază, Milan Kocic, mijlocașul defensiv al echipei lui Emil Săndoi, a văzut cartonașul roșu direct după o intrare dură asupra lui Vali Crețu.

ADVERTISEMENT

Arbitrajul lui Lucian Rusandu de la Chindia – FCSB 0-1, atacat de Adrian Porumboiu

Fostul mare arbitru a lansat un atac virulent la adresa arbitrului Lucian Rusandu pentru prestația avută în prima repriză a întâlnirii Chindia – FCSB 0-1, fiind de părere că acesta nu trebuia să-l elimine pe Kocic.

”Nu-l lovește, se duce printre picioarele lui. Este de galben (n.r. – la eliminarea lui Kocic). Roșu a fost mult mai clar la faza din minutul 45, la Crețu. Roșu clar! Dacă la primul dai roșu, aici ce culoare e?! Nu știu cine îi deleagă pe acești arbitri, care parcă nu învață nimic.

ADVERTISEMENT

Nu poți să spui că a judecat într-o singură direcție, pentru că nu judecă! A avut mintea tulbure, a greșit multe faze, greșeli pe tot parcursul reprizei. Mă uit mai bine la un film în repriza a doua”, a declarat Porumboiu la pauză, pentru gsp.ro.

Crețu, iertat de eliminare

În zadar au protestat jucătorii Chindiei și antrenorul Emil Săndoi, decizia lui Lucian Rusandu fiind clară, arbitrul nestând mult pe gânduri când i-a acordat cartonașul roșu lui Milan Kocic.

ADVERTISEMENT

Faza a venit la scurt timp după ce Chindia a trimis mingea în bara porții lui Andrei Vlad. Popa a centrat în fața porții, mingea a nimerit bara, iar Șerban nu a ajuns la timp pentru a împinge mingea în poartă, iar FCSB scăpa cu fața curată la o situație bună a gazdelor.

În finalul primei reprize, Valentin Crețu ar fi putut să vadă cartonașul roșu, pentru un cot aplicat în figura lui Doru Popadiuc. Deși aproape de fază, ”centralul” Rusandu nu a dictat nici măcar fault.

ADVERTISEMENT

Miriuță vorbește de viciere de rezultat

Și Vasile Miriuță consideră că a fost viciere de rezultat la întâlnirea Chindia Târgoviște – FCSB, deoarece Milan Kocic nu ar fi trebuit să fie eliminat. În schimb, tehnicianul a afirmat că Vali Crețu trebuia să vadă cartonașul roșu în finalul primei reprize.

În plus, Vasile Miriuță a spus și că FCSB nu mai joacă nimic de la meciul cu Dinamo, când și atunci a avut parte de o eliminare care i-a ajutat. Mai mult, el este de părere că ”roș-albaștrii” jucau mai bine înainte de venirea lui Edi Iordănescu.

Tehnicianul FCSB-ului a vorbit la finalul meciului împotriva Chindiei, recunoscând că este supărat pentru felul în care jucătorii lui Emil Săndoi au gestionat partida, acuzându-i că au tras mult de timp.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 1,35 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT