Sport

Victorie dramatică la Ploiești! FCSB o învinge cu 1-0 pe Chindia dintr-un penalty transformat de Budescu în minutul 90+6! Video

FCSB a câștigat în al șaselea minut de prelungiri meciul cu Chindia Târgoviște. Budescu a transformat un penalty, după ce oaspeții au evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 9.
01.10.2021 | 22:55
Victorie dramatica la Ploiesti FCSB o invinge cu 10 pe Chindia dintrun penalty transformat de Budescu in minutul 906 Video
ADVERTISEMENT
01-10-2021
18:02

Chindia Târgoviște - FCSB 0-1 (Budescu 90+6-pen.)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 90+6 – GOOOL FCSB!!! Budescu înscrie din penalty, primul gol de la revenirea în tricoul roș-albastru!

Min. 90+5 – Penalty pentru FCSB! Iacob face henț în propriul careu!

Min. 87 – Șut puternic al lui Olaru, dar mingea se duce în plasa laterală!

Min. 74 – Intervenția serii pentru Căbuz! Ratare incredibilă a lui Vali Gheorghe, care a intrat în locul lui Keșeru.

Min. 52 – Șut excelent al lui Keșeru, dar mingea ocolește poarta lui Căbuz!

Min. 48 – Prima ocazie de gol a reprizei secunde îi aparține Chindiei! Daniel Florea trage bine din afara careului, dar Vlad boxează.

Min. 45+4 – Bara îl salvează de această dată pe Căbuz, la șutul lui Claudiu Keșeru!

Min. 45+2 – Portarul Chindiei este în formă de zile mari! Apără și lovitura de cap a lui Șut!

Min. 36 – Căbuz e din nou providențial! Portarul Chindiei este însă mai rapid decat Claudiu Keșeru și respinge mingea din fața atacantului.

Min. 24 – Ratare și pentru FCSB! Căbuz apără șutul de la distanță al lui Olaru, iar apoi îl blochează pe Ianis Stoica!

Min. 9 – Cartonaș roșu pentru Chindia! Kocic este eliminat după un atac cu talpa la Vali Crețu!

Min. 8 – Ocazie imensă pentru gazde! Bara îl salvează pe Andrei Vlad la șutul lui Daniel Popa.

Min. 1 – A început meciul!

01-10-2021
16:35

Echipele de start din Chindia - FCSB

Chindia: Căbuz – T. Căpușă, Celea, P. Iacob, C. Dinu – Dulca, Kocic – D. Popa, C. Șerban, D. Popadiuc – D. Florea; Rezerve: Moldovan – Corbu, Matiș, Jipa, Ad. Ioniță, Cherchez, Suciu, Martac, Atanase; Antrenor: Emil Săndoi

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Cordea, Keșeru, I. Stoica; Rezerve: Straton – Haruț, Budescu, Dumiter, I. Cristea, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Musi; Antrenor: Edi Iordănescu

Meciul Chindia Târgoviște – FCSB are loc vineri, 1 octombrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 11-a din Liga 1, ultima rundă înainte de stoparea campionatului pentru partidele din luna octombrie ale echipei naționale în preliminariile CM 2022.

Unde se joacă meciul Chindia Târgoviște – FCSB

Confruntarea Chindia Târgoviște – FCSB se dispută vineri, 1 octombrie, de la ora 21:00, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, în etapa a 11-a din Liga 1. Chindia a revenit pe arena prahoveană, unde și-a jucat o bună perioadă de timp meciurile socotite acasă după promovarea în Liga 1. Între timp dâmbovițenii au mai fost găzduiți și de Mogoșoaia sau în ultimele luni de Buzău.

ADVERTISEMENT

Nu vor putea fi prea mulți spectatori în tribunele stadionului Ilie Oană la acest meci în urma restricțiilor cu caracter sanitar impuse deautorități după ce România se confruntă cu explozia de infectări cu COVID 19 din valul patru. Vor intra pe stadion doar cei care prezintă certificatul verde sau fac dovada trecerii prin boală.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgoviște – FCSB

Partida Chindia Târgoviște – FCSB se joacă vineri, 1 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 11-a din Liga 1 și este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. O mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploiești este o zi în cea mai mare parte însorită, dar destul de rece, maxima zilei urcând la cel mult 18 grade, în jur de 13-14 grade la ora jocului. Meciul a fost încredințat unei brigăzi de arbitri care îl are la centru pe Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Chindia Târgoviște – FCSB

Ambii antrenori nu se pot prezenta la acest meci folosind cele mai bune distribuții. Doar că absențele din tabăra FCSB sunt mult mai grele, majoritatea provenind din compartimentul ofensiv. Cele mai importante pierderi pentru Emil Săndoi sunt fundașul central Baxevanos și mijlocașul Neguț, ambii titulari indiscutabili.

ADVERTISEMENT

La FCSB sunt în continuare out Florinel Coman, Florin Tănase, Octavian Popescu și Ionuț Panțâru. Ultimul nici nu prea ar mai avea loc pe lângă muntenegreanul Radunovic, care joacă tot mai bine de la un meci la altul. Iar șansa lui Edi Iordănescu este pe de o parte explozia lui Ianis Stoica, pe de alta transferurile lui Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe și revenirea lui Costică Budescu, astfel încât are soluții optime.

Becali vrea spectacol, Edi Iordănescu vrea puncte!

Mult mediatizată putere deplină dată de patronul FCSB lui Edi Iordănescu la venirea acestuia s-a dovedit a fi doar un foc de paie. Gigi Becali a început cu criticile după partida de Cupă de la Hunedoara, spunând că nu vrea să îl mai vadă pe Iulian Cristea în echipă iar după jocul cu Academica Clinceni i-a reproșat tehnicianului că echipa nu joacă frumos, nu face spectacol.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu i-a răspuns că acum cel mai important este să facă puncte cât mai multe, să reducă deficitul față de CFR Cluj și că dacă nu îi convine cum joacă echipa, dar face puncte, în iarnă va pleca. Totodată, a decis ca Iulian Cristea să joace titular în apărare, lângă Vinicius.

Cote la pariuri la jocul Chindia Târgoviște – FCSB

Pentru casele de pariuri seria de rezultate pozitive înregistrate de bucureșteni a fost decisivă pentru a acorda acestora cota echipei favorite în acest meci. 1,80 are FCSB pentru a câștiga meciul, în timp ce o performanță a Chindiei ajunge la 4,70. Și dacă va marca gol, fără a lua puncte, Chindia ar avea cotă excelentă, 1,75.

Problema este că atunci când vine vorba de FCSB Emil Săndoi are un imens blocaj. Sunt opt partide în care Emil Săndoi s-a aflat pe banca adversarelor FCSB și doar în 2015, cu Craiova, a reușit să scoată un rezultat de egalitate. În rest au fost numai eșecuri pe linie!

ADVERTISEMENT