Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Porumboiu, critici dure pentru arbitrii VAR de la FCSB – Rapid 2-2: “Infatuați!”

FCSB și Rapid București au terminat la egalitatea derby-ul din etapa a 5-a din play-off-ul Superligii, scor 2-2, derby în care Marcel Bîrsan a ieșit în evidență.
21.04.2024 | 14:17
Adrian Porumboiu critici dure pentru arbitrii VAR de la FCSB  Rapid 22 Infatuati
Adrian Porumboiu dă de pământ cu arbitrii de la VAR la FCSB - Rapid 2-2: “Infatuați!”. Sursa foto: FANATIK,RO
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat, scor 2-2, cu Rapid, în etapa a-5 a din play-off, meci în care Marcel Bîrsan, centralul partidei, a ieșit în evidență în urma unor decizii care au lăsat loc de interpretări.

Adrian Porumboiu a analizat arbitrajul din partida FCSB – Rapid 2-2: „Infatuați!”

Fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu, a analizat la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, prestația lui Marcel Bîrsan din partida FCSB – Rapid, partidă terminată la egalitate în care s-a stabilit un nou record de spectatori. 

ADVERTISEMENT

„Încep prin a spune că a fost o primă repriză excelentă, care a avut tot ce trebuie, faze spectaculoase, execuții tehnice. O primă repriză care a fost peste nivelul primei divizii. Despre arbitraj, una peste alta, a fost într-o notă caracteristică a centralului Bîrsan, care a avut un campionat bun.

Dar tot timpul există faze și dacă nu te duci la VAR să le consulți, or să iasă discuții. Acolo unii sunt infatuați! Eu zic că trebuie să ne facă o mare cinste câțiva arbitri care calcă pe același pământ ca și noi. Trebuia măcar unul din camera VAR să-l cheme pe central. Pentru a elimina orice fel de dubii, te duci să verifici la VAR anumite faze care știi că pot fi decisive.

ADVERTISEMENT

Îți e rușine să te duci să vezi? Radu Petrescu trebuia să-l cheme pe Bîrsan să revadă fazele. Dacă nu l-au chemat măcar puteau să discute în cască. Am văzut și foarte multe controverse la golul marcat de Rapid, dar care a fost anulat”, a declarat Adrian Porumboiu la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Porumboiu: „A fost offside la golul 3 marcat de Rapid”

Fostul președinte al celor de la FC Vaslui este de părere că golul 3 marcat de Rapid a fost anulat corect pentru offside, asta din cauza faptului că atacantul formației din Giulești l-a încurcat pe portarul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere este offside. Trebuie să vedem la ce distanță de minge a fost jucătorul Rapidului. N-aș crede că a fost penalty nici la faza din minutul 6, nu este o fază de care să zici că este penalty clar. Eu aș fi de acord că Rapid a fost dezavantajată dacă era la 2-3 puncte distanță, acum nu are nicio relevanță.

Orice comentariu e lipsit de conținut. Ar trebui să se facă ordine la nivel mondial, pentru că sunt anumiți arbitri care greșesc în favoarea anumitor echipe. Lui Bîrsan i-aș fi dat o notă de trecere, nu sunt așa de indulgent, dar una peste alta el se străduiește.

ADVERTISEMENT

Ce nu mi-a plăcut este că la un moment dat a început să țipe la jucători. Una peste alta el are o linie care nu-l ridică peste linie, dar îl ține pe linia de salvare”, a mai declarat Adrian Porumboiu pentru FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Porumboiu dă de pământ cu arbitrii de la VAR la FCSB - Rapid 2-2

ADVERTISEMENT