Sport

Ion Crăciunescu a luat foc în direct: „Nu mă comparați pe mine cu Marius Avram!”

Ion Crăciunescu îl denigrează pe Marius Avram, despre care a spus că nu este un specialist și că nu reprezintă nimic în arbitrajul românesc.
12.12.2023 | 00:10
Ion Craciunescu a luat foc in direct Nu ma comparati pe mine cu Marius Avram
Ion Crăciunescu a luat foc în direct când a fost comparat cu Marius Avram. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru internațional a avut o reacție nervoasă când moderatorul Radu Naum i-a expus părerea lui Marius Avram în legătură cu faza pentru care a fost anulat golul lui Florinel Coman în CFR Cluj-FCSB, scor 1-1.

Ion Crăciunescu a luat foc în direct când a fost comparat cu Marius Avram

Ion Crăciunescu a luat foc în direct la TV DigiSport după ce moderatorul Radu Naum i-a expus părerea lui Marius Avram cu privire la decizia luată de Sebastian Colțescu în meciul dintre FCSB și CFR Cluj:

ADVERTISEMENT

„Nu mă mai comparați pe mine cu Marius Avram. Nu mă mai comparați pe mine cu unii de care nu am auzit niciodată. Mare arbitru ce a fost și Marius Avram… să fim serioși.

A ajuns mare arbitru și Marius Avram. La mine nu mai scrie că sunt analist DigiSport, la mine nu mai scrie nimic. Acum l-ați adus pe Marius Avram, eu nu mai contez”.

ADVERTISEMENT

„Puneți-mă după Porumboiu, după Balaj, nu după alții. Eu nu judec părerile lui Marius Avram. După mine, prin faptul că Vali Crețu ridică piciorul stâng și îl incomodează pe adversar, e fault. Și Porumboiu la fel a spus”, a mai spus Ion Crăciunescu.

Nu este prima dată când Ion Crăciunescu se enervează la TV

În august 2021, Ion Crăciunescu a avut un dialog aspru pe tema Stelei cu moderatorul Vali Moraru, iar din acel moment fostul arbitru nu a mai fost invitat la emisiunea „DigiSport Special”, unde a fost invitat Marius Avram în locul său.

ADVERTISEMENT

„Domnul Moraru a fost puțin obraznic, m-a trimis puțin la știri, unde e o onoare să merg, dar să mă trimiți tu, Vali Moraru la știri, să se ducă dânsul.

A reușit atunci, vreți să o dăm pe față cu domnul Moraru, dacă are o frustrare cu mine, să stea acasă. Dacă el mi-a spus în față asta… Când sunt pus de Digi să fac emisiune cu el, o să-i spun”.

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că dumneavoastră (N.R- Radu Naum) nu aveți nimic cu mine, știți de ce, pentru că nu mă lăsați să termin o frază, iar la început așa credeam că e doar cu mine, după m-am convins”, spunea Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT