Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Porumboiu, mesaj manifest după greşelile horror ale lui Colţescu şi Kovacs

Adrian Porumboiu a oferit un mesaj manifest după greșelile foarte mari de arbitraj făcute de Sebastian Colțescu și Istvan Kovacs.
19.09.2023 | 12:17
Adrian Porumboiu mesaj manifest dupa greselile horror ale lui Coltescu si Kovacs
Adrian Porumboiu a oferit un mesaj manifest după greșelile foarte mari de arbitraj făcute de Sebastian Colțescu și Istvan Kovacs.
ADVERTISEMENT

În etapa cu numărul 9 din SuperLiga au existat două meciuri, unde arbitrajul a fost foarte controversat. Mai mulți oameni din fotbal au analizat vehement ceea ce au decis Sebastian Colțescu și Istvan Kovacs în partidele Farul – FCSB și CFR Cluj – Petrolul. Printre cei care au vorbit despre cele doua dueluri a fost și Adrian Porumboiu care a oferit un mesaj manifest.

Adrian Porumboiu, mesaj manifest după greşelile horror ale lui Colţescu şi Kovacs

Adrian Porumboiu a oferit un mesaj manifest după greșelile foarte mari de arbitraj făcute de Sebastian Colțescu și Istvan Kovacs. Cei doi arbitrii au fost dur criticați după meciurile arbitrate în etapa 9 din SuperLiga. În mod special, deciziile lui Istvan Kovacs au ridicat cele mai multe semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

“Eu de mult timp nu mă uit la meciurile pe care le arbitrează Kovacs. M-am uitat la fazele controversate. După părerea mea, nu sunt multe comentarii. Trebuiau sancționate cu lovituri de la 11 metri. Este important un singur lucru aici. Toți vorbim de fotbal, pentru că este mult mai ușor de a vorbi și de a spune ceea ce gândește fiecare. E mai liberă treaba.”, a fost începutul discursului făcut de Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Porumboiu: “Nu o să avem fotbal sănătos”

Fostul patron de la FC Vaslui a continuat și a vorbit despre corupția din fotbal. La FANATIK SUPERLIGA, Adrian Porumboiu a dat un exemplu pentru care sportul preferat al românilor nu va ajunge la normalitate prea curând: “Eu m-aș uita să văd de ce se întâmplă ce se întâmplă, pentru că toți trăim într-o lume în care nu vedem pădurea din cauza copacilor.

ADVERTISEMENT

Tot am criticat arbitrii. Câteodată am remușcări în mine și mă gândesc. Eu mă apuc să vorbesc despre niște arbitrii, corupți fie ei, când în față avem exemple multe de milioane de euro. Când un individ, Halalai Traian, dă o șpagă de un milion de euro la cancelaria fostului prim-ministru. Ia un post de președinte la o bancă de stat, Exim, și de acolo prăduiește banul public ca în codru. Cu documente și tot, nimeni nu spune nimic.

Noi ne repezim pe fotbal. Arestăm oameni din fotbal pentru nu știu ce sume. Toată lumea spune că e corupția în fotbal. Până nu se rezolvă corupția asta la nivel de stat, nu o să avem nici fotbal sănătos și nici echipe sănătoase.

ADVERTISEMENT

Totul este într-0 prăpastie din care nu știu dacă ne mai revenim. Toată lumea știe. Toți foștii premierii și miniștrii sunt acoperiți. Așa și arbitrii, lasă toate regulile care sunt într-o țară normală. Este un lucru esențial, nu poți să ai fotbalul mai curat așa.

Colțescu sau Kovacs sunt niște îngerași pe lângă ce se întâmplă în societate. S-a dat exemplu marea corupție din fotbal. Au fost oameni arestați pe drept sau nedrept. Iar pe cei care fac fraude de sute de mii de euro nu îi întreabă nimeni nimic. Și ce să se întâmple, să se transforme fotbalul într-o oază de corectitudine? Nu se poate.”

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Adrian Porumboiu, atac dur la Istvan Kovacs și Cristi Balaj

ADVERTISEMENT