Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, propunere şoc: “Kovacs să nu ne mai arbitreze niciodată!”

Cristi Balaj a venit cu o propunere șoc în direct la FANATIK SUPERLIGA. Președintele CFR-ului vrea ca Istvan Kovacs să nu mai arbitreze meciurile Clujului și ale FCSB-ului.
19.09.2023 | 11:46
Cristi Balaj propunere soc Kovacs sa nu ne mai arbitreze niciodata
Cristi Balaj a venit cu o propunere șoc după arbitrajul lui Kovacs din CFR Cluj - Petrolul 1-0. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a devenit protagonistul unui scandal monstru după prestația din meciul care a închis etapa cu numărul 9 din SuperLiga, CFR Cluj – Petrolul, scor 1-0. Ploieștenii au cerut două lovituri de la 11 metri, însă de fiecare dată, Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue.

Cristi Balaj, propunere şoc: “Kovacs să nu ne mai arbitreze niciodată!”

Istvan Kovacs a fost acuzat în nenumărate rânduri că o favorizează pe CFR Cluj, iar discuțiile s-au aprins după deciziile luate de „central” la derby-ul CFR Cluj – Petrolul (1-0). Nici intrarea lui Sava asupra lui Musi și nici intervenția lui Ajeti la Gomes nu l-au convins pe Istvan Kovacs să acorde lovitură de pedeapsă, iar oaspeții au răbufnit.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după meci, Cristi Balaj a venit cu argumente în favoarea deciziilor luate de Kovacs. Ulterior, la FANATIK SUPERLIGA, președintele ardelenilor a venit cu o propunere șoc.

„Cel mai bine ar fi ca Istvan Kovacs să nu ne mai arbitreze niciodată și să nu ne mai arbitreze nici pe noi, nici pe FCSB, vreun arbitru din București. Așa este cel mai bine.

ADVERTISEMENT

Cel mai bine ar fi, Kovacs să nu mai arbitreze CFR-ul și FCSB-ul și nici vreun arbitru din București. Să nu mai fie discuții. Nu aș avea nicio problemă să nu mai fie Kovacs la meciurile noastre”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj a venit cu replica pentru Petrolul: „Ei nu îl merită pe Kovacs”

Înaintea meciului cu CFR Cluj, cei de la Petrolul Ploiești au contestat vehement delegarea lui Istvan Kovacs. Cristi Balaj a venit cu replica și a lansat săgeți către tabăra „lupilor galbeni”.

ADVERTISEMENT

„Nu noi facem delegările astea. Alin (n.r. Buzărin) a făcut o remarcă foarte bună (n.r. Kovacs, cel mai bun arbitru român). Îi vedeam pe cei de la Petrolul că nu-l vor pe Kovacs. Ei nu îl merită pe Kovacs. În momentul în care ai un arbitru care arbitrează la un asemenea nivel nu poți să ai un asemenea discurs. 

Nu poți să faci comparație între Cristiano Ronaldo, să spui care e mai bun. Ei nu sunt în măsură să vorbească. Noi am jucat la Petrolul ultima oară. A primit Yeboah între băncile de rezervă un cartonaș roșu gratuit și un penalty pentru un henț de acordat în favoarea noastră. Atunci am câștigat. Atunci nu s-a mai discutat la nivelul la care se discută acum”, a mai spus Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, pierderi după meciul cu Petrolul: „Nu vom avea antrenorul pe bancă”

Pentru CFR Cluj urmează derby-ul din Giulești cu Rapid pe 25 septembrie, ora 21:00. Cvek este incert pentru partida împotriva „alb-vișiniilor”, în timp ce Muhar va absenta din cauza cumului de cartonașe galbene. Totodată, Andrea Mandorlini nu va fi pe bancă, în urma cartonașului roșu văzut în meciul cu Petrolul, din cauza protestelor.

„Ce vină avem noi? Noi jucăm. Ne-am ales cu un jucător care are glezna umflată și nu cred că putem să-l folosim pe Cvek. Îl avem pe Muhar care nu va juca pentru cumul de galbene. Nu avem antrenorul pe bancă.

A fost un meci dificil în care nu am avut cea mai bună prestație. Dacă Otele sau Deac ar fi dat gol, nu ar mai fi fost discuțiile acestea”, a încheiat Cristi Balaj.

Stați cu ochii pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pentru a putea urmări LIVE FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea lui HORIA IVANOVICI va putea fi urmărită în premieră, luni, marți și vineri, ora 17:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Cristi Balaj, propunere șoc după CFR Cluj - Petrolul 1-0

ADVERTISEMENT