ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Adrian Porumboiu putea prelua Rapidul: „Am fost aproape, dar a căzut totul!”

Autor: Andrei Șchiopu | 23.04.2020 | 13:47
Adrian Porumboiu putea prelua Rapidul: „Am fost aproape, dar a căzut totul!”
Adrian Porumboiu. Sursă foto: realitateasportiva.net

Adrian Porumboiu a povestit cum a fost aproape să preia Rapidul alături de George Copos și a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să investească la Dinamo, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a fost aproape de a prelua Rapidul

Adrian Porumboiu a povestit cum a fost aproape de a prelua Rapidul: „Steaua și Dinamo au avut, pe vremuri, arbitrii lor. Eu nu am fost afiliat. Mi-a plăcut să arbitrez Rapidul, ei erau mai necăjiți.

Apoi am avut un meci la Pitești și fanii s-au comportat urât cu mine și mi-a trecut dragostea pentru Rapid. Cu George Copos am fost foarte aproape să preiau Rapidul, dar a căzut totul”.

ADVERTISEMENT

„Nu m-aș duce la Dinamo acum să preiau echipa de la domnul Negoiță. Nu pot sta la o masă cu picioarele rupte. Nimeni nu a dat primele pe care le dădeam eu la FC Vaslui. Ofeream cei mai mulți bani și voiam să câștig tot.

Au fost luate titlurile noaste cu japca. Dar FRF și LPF a dat titlul altora. Am mai spus lucrurile astea, nu e nicio noutate. Nu mai vreau să bag bani în fotbal.

ADVERTISEMENT

Dacă m-aș trezi într-o zi cu gândul ăsta, o să chem ambulanța… Nu vreau să mai revin în fotbal”, a mai spus Adrian Porumboiu.

Adrian Porumboiu nu vrea să audă despre reluarea Ligii 1 în Antalya

Adrian Porumboiu „a luat foc” după ce a auzit posibilitatea reluării Ligii 1 în Antalya: „”Mă comport ca orice om normal, folosesc masca și mănușile. Acum ce se întâmplă e de neconceput.

ADVERTISEMENT

Credeam că nu e posibil să fie așa ceva, dar uite că asta e realitatea. Trăim o perioadă în care auzim tot felul de năstrușnicii. În fotbal lumea a lua-o razna. Aud tot felul de transferuri, dar noi suntem în plină pandemie”.

E o prostie asta cu meciurile în Turcia, asta denotă nivelul celor de la LPF. Au gândire mică, au gândire de raion. Mă așteptam să fie cu un comunicat legat de organizare. Germania va fi prima țară care va relua campionatul”, a mai spus fostul arbitru internațional.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!