Life

Adriana Bahmuțeanu a dat cărțile pe față. Ce părere are despre intervențiile estetice, la patru luni de la blefaroplastie: „Nu mai seamănă cu poza din buletin”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit deschis despre intervențiile sale estetice. A recunoscut că are multe, dar nu-i place exagerările.
05.10.2023 | 18:39
Adriana Bahmuteanu a dat cartile pe fata Ce parere are despre interventiile estetice la patru luni de la blefaroplastie Nu mai seamana cu poza din buletin
Adriana Bahmuțeanu a spus totul despre operațile estetice. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La patru luni de când atât ea, cât și soțul său și-au făcut blefaroplastie, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre operațile estetice. Deși recunoaște că este vedeta cu cele mai multe operații din România, spune că nu-i plac exagerările.

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre operațiile estetice

În urmă cu patru luni, Adriana Bahmuțeanu și soțul său, George Restivan, și-au făcut o intervanție estetică la față. Este vorba despre blefaroplastie, despre care a dezvăluit ca întinerit-o cu 10 ani.

ADVERTISEMENT

S-au bucurat între timp și de o vacanță de vis în America, iar acum vedeta a făcut dezvăluiri inedite despre operațiile estetice. În trecut, scrie viva.ro, ea a recunoscut că este persoana publică cu cele mai multe astfel de intervenții din România.

Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu susține că nu-i plac exagerările și nu și-ar dori niciodată să arate complet diferit, ci doar să estompeze urmele lăsate de trecerea timpului asupra sa, acum ajunsă la 49 de ani.

ADVERTISEMENT

„Depinde ce personalitate are fiecare pentru că oamenii sunt diferiți și ar fi plictisitor să fim toți la fel. Mie, spre exemplu, nu-mi plac exagerările estetice. Nu-mi place să-mi volumizez buzele sau sânii foarte mult. Îmi place o formă anatomică a corpului.

Mă bucur că s-au inventat aceste proceduri cu anestezie locală care te întineresc. Dacă poți să întinerești, să ții timpul în loc, de ce nu? Dacă poți să apelezi la un chirurg bun care să-ți ia de pe chip 10 ani, de ce nu? Important e, din punctul meu de vedere, să nu exagerezi. Să nu arăți ca păpușa Chucky!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte multe persoane care au exagerat”

Prin urmare, Adriana Bahmuțeanu recunoaște utilitatea procedurile de înfrumusețare, dar afirmă cu nu și-ar dori să ajungă vreodată în situația în care nu s-ar mai recunoaște în fotografia din actul de identitate.

Din punctul său de vedere, dependența de operațiile estetice este la fel de gravă ca orice viciu. „Sunt foarte multe persoane care au exagerat cu operațiile și deja nu mai seamănă cu poza din buletin. Fiecare are dreptul să aleagă și să facă ce dorește cu propriul corp.

ADVERTISEMENT

Eu nu judec pe nimeni, dar atât timp cât ajungi să devii dependent de intervențiile estetice înseamnă că e o problemă de altă natură, care trebuie tratată la un specialist. Se numește dependența de operații, dependența de anestezie.

Iar această dependență are de-a face cu o problemă ce vizează imaginea ta de sine. Atât timp cât e accepți cu defectele ce u pot fi corectate, atât timp cât poți să corectezi fără a exagera”, a completat Adriana Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT