Life

Adriana Bahmuțeanu nu mai face nunta acum: „Avem alte planuri”. Ce s-a întâmplat

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri din viața de familie. De ce au amânat ea și logodnicul său nunta, chiar dacă declarau că sunt gata să facă acest pas.
28.09.2022 | 17:10
Adriana Bahmuteanu nu mai face nunta acum Avem alte planuri Ce sa intamplat
Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și George sunt împreună de câteva luni și recent s-au logodit în Biserică. Ulterior, George a plecat în America, acolo unde locuia, iar la întoarcere plănuiau să se căsătorească. Totuși, vedeta a dezvăluit că au amânat evenimentul și că, deocamdată, au alte planuri.

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul său au amânat nunta. De ce au luat această decizie

Adriana Bahmuțeanu și George s-au întâlnit în urmă cu câteva luni, prin intermediul lui Carmen Harra. La scurt timp, s-au logodit chiar în Biserică, iar vedeta se declară complet îndrăgostită de bărbatul care ani buni a locuit în SUA.

ADVERTISEMENT

De altfel, la scurt timp după eveniment, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a fost nevoit să se întoarcă de urgență în America, dar ambii declarau că după aceea se vor căsători.

Acum, de dragul viitoarei sale soții, George și fiul său, pe care îl are dintr-o căsătorie anterioară, s-au stabilit în România, iar bărbatul plănuiește să meargă în Statele Unite doar pentru afaceri, pe care nu le poate neglija.

ADVERTISEMENT

„Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea! (…) O să se întoarcă (n.r în SUA), probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, citată de SpyNews. 

„Nu ne-am planificat nunta”

Totuși, nunta mai are de așteptat, după cum a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu. Vedeta a mărturisit că nu s-a apucat de planificarea evenimentului.

ADVERTISEMENT

În plus, Adriana Bahmuțeanu susține că oamenii nu mai merg la nunți din cauza scumpirilor, fiind nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar.

„Nu ne-am planificat nunta. Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT

De altfel, vedeta și logodnicul său au planuri mari. Dacă petrecerea de nuntă mai poate aștepta, Adriana Bahmuțeanu își dorește să mai aducă pe lume un copil.

„Nu este musai acum să facem petrecerea de nuntă, o să o facem, când vrea Dumnezeu!. Avem alte planuri. Dacă dă Dumnezeu și un copil, da! Eu am curajul să mai fac un copil și el, la fel”, a încheiat vedeta.

ADVERTISEMENT