Life

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, obligat să plece de urgență în SUA: “Are probleme”. Vedeta a rămas singură cu fiul lui

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit de curând, iar bărbatul a decis să o lase singură și să aibă grijă de fiul ei.
07.09.2022 | 13:25
Logodnicul Adrianei Bahmuteanu obligat sa plece de urgenta in SUA Are probleme Vedeta a ramas singura cu fiul lui
Adriana Bahmuțeanu și George s-au logodit, iar fiul bărbatului a rămas în grija vedetei TV / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
08-09-2022
09:06

Logodnicul Adrianei Bahmuteanu a trecut cu bine de operație

George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, pare că a trecut cu bine peste operația la umăr pe care a avut-o de îndurat în SUA. El a postat imagini pe conturile de socializare cu rezultatul intervenției chirurgicale, iar Bahmu a avut grijă să îl încurajeze. ”Te iubesc! Și iubirea vindecă”, i-a transmis Adriana Bahmuțeanu lui George.

Bahmu
Adriana Bahmuțeanu, mesaje de încurajare pentru George, după operația suferită la umăr / foto: Captură Facebook

Adriana Bahmuțeanu și George s-au logodit acum o lună și jumătate, la scurt timp după ce s-au cunoscut. După petrecerea de logodnă însă logodnicul lui Bahmu a plecat intempestiv din România și și-a lăsat fiul aici, cu vedeta TV.

George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, operat în America: “Are niște probleme la umăr”

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că trece prin cele mai frumoase momente ale vieții sale din ultimii ani. Profesional, lucrurile merg cum nu își putea dori mai bine, iar personal… simte din nou fiorii iubirii.

ADVERTISEMENT

”Ne-am logodit așa, repede, pentru că ne-am dat seama ce vrem unul de la celălalt și că ne potrivim. George e un tip extraordinar”, ne-a spus, zâmbind, Adriana Bahmuțeanu. Doar că, de ceva timp încoace, Bahmu și George sunt despărțiți. De un ocean – Atlantic -, nu amoros.

”George a trebuit să plece, de urgență, în America. Se operează acolo la umăr, are niște probleme. Se întoarce după ce se rezolvă. Are oricum de pus la punct și niște afaceri acolo”, ne-a dezvăluit Bahmu. Vedeta ne-a explicat și că logodnicul ei intenționează să se restabilească în România, alături de fiul lui.

ADVERTISEMENT

De altfel, deja, fiul lui George, Dan, trăiește în România, iar pe perioada în care logodnicul Adrianei este plecat în SUA a rămas în grija vedetei TV.

Adriana Bahmuțeanu are grijă de fiul lui George, logodnicul ei

”Fiul lui George este în procesul de adaptare la viața din România. Și-a găsit deja și prieteni, se distrează. Locuiește cu mine, am grijă de el. Am fost și la mare, ne-am distrat”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, ne-a mai recunoscut Bahu, amuzându-se copios, ideea de a mai face un copil este una care e parte a unor negocieri intense cu George. ”De putut, mai pot, să vedem dacă va fi cazul”, a precizat vedeta TV.

Până să facă însă încă un copil, Adriana Bahmuțeanu și George se vor căsători, eveniment care trebuia să aibă loc deja, dar au existat o serie de complicații de natură birocratică care i-a împiedicat pe cei doi îndrăgostiți să ajungă în fața ofițerului Stării Civile.

ADVERTISEMENT

”Când ne-am logodit voiam să ne și căsătorim. Doar că, cum a fost totul din scurt, a fost mai complicat. El avea nevoie de extrasul de stare civilă de la Arad, trebuiau depuse actele cu 10-15 zile înainte, am crezut că rezolvăm în timp util, dar nu s-a putut. Așa că, acum, suntem doar logodiți.

Nunta va fi la anul. Dacă logodna a fost una discretă, doar cu câțiva apropiați și membrii ai familiei, la petrecerea de nuntă va fi multă lume, vreau să fac un eveniment mare. Oricum, de data aceasta vom anunța totul din timp”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și George se cunosc de câteva luni: ”A venit totul natural”

Adriana Bahmuțeanu și George s-au logodit, la Biserică, în prezența nașilor, a unor prieteni și a câtorva rude, pe 27 iulie 2022. Logodna celor doi a surprins pe toată lumea cu atât mai mult cu cât, doar cu câteva zile înainte, cei doi abia își asumaseră relația.

Ne-am cunoscut prin ceva prieteni comuni din SUA , trăiesc în California. Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (legat de o relație de dragoste, n. red.). Sunt și eu în vacanță (…) Nu avem niciun plan. (…) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă”, spunea George, la Acces Direct, cu doar câteva zile înainte de logodnă.

Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu a explicat și cum a venit decizia să își asume relația și să o ducă cu un pas mai aproape de oficializare. ”A venit totul natural. Așa am simit, așa am făcut”, ne-a precizat simpatica vedetă TV.

Adriana Bahmuțeanu și George, om de afaceri care dezvoltă un proiect imobiliar ambițios în Capitală și un magazin de băuturi de lux, s-au cunoscut la începutul verii acestui an prin intermediul unor prieteni comuni.

ADVERTISEMENT