Life

Adriana Bahmuțeanu se pregătește să devină mamă din nou: ”Este muncă în progres acum”

Adriana Bahmuțeanu și-a refăcut viața după divorțul de Silviu Prigoană. Aceasta formează un cuplu de ceva timp cu George Restivan.
10.11.2022 | 15:07
Adriana Bahmuteanu se pregateste sa devina mama din nou Este munca in progres acum
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan vor să devină părinți. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deși are 48 de ani, Adriana Bahmuțeanu are planuri mari în continuare. Fosta soție a lui Silviu Prigoană vrea să devină mamă din nou, iar partenerul ei, George Restivan, este alături de ea.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan vor să devină părinți

Cei doi nu sunt împreună de prea multă vreme, însă asta nu a fost un impediment pentru ca relația să avanseze. Ambii parteneri s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, în SUA, iar mai apoi, dintr-o relație de prietenie s-a născut o poveste de iubire.

ADVERTISEMENT

În vara acestui an, cuplul s-a și logodit, iar recent George Restivan a anunțat că el și Adriana Bahmuțeanu se pregătesc să devină și părinți.

Mai exact, cei doi au mers la un doctor pentru a vedea dacă acest lucru a fost posibil, iar răspunsul a fost exact ceea ce așteptau.

ADVERTISEMENT

Astfel, Adriana Bahmuțeanu a primit acceptul și poate să devină din nou mamă, iar acum, tot ce le mai rămâne de făcut celor doi este să se pună pe treabă.

”Ne mai dorim un copil! Medicul a zis că aparatul funcționează, să vină armăsarul! Deci, doctorul este super, toate analizele s-au făcut și este bine totul, este muncă în progres acum”, a spus George Restivan.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan se pregătesc de nuntă

Pentru că s-au logodit în luna iulie a acestui an, cei doi urmează să facă și o nuntă pe măsură. Chiar Adriana Bahmuțeanu povestea recent că este în căutarea unei locații unde să poată să organizeze evenimentul.

De asemenea, vedeta nu a spus o dată exactă la care va organiza nunta, însă este sigură că acest lucru se va întâmpla anul viitor.

ADVERTISEMENT

Oricum, cei doi nu se grăbesc deloc, iar importantă pentru ei este buna înțelegere, după cum spune fosta soție a lui Silviu Prigoană.

”N-am stabilit data, pentru că nu am avut timp, a venit criza aceasta financiară, problema facturilor, ne-am blocat un pic. Nu ne grăbim, oricum va fi după anul nou”, dezvăluia Adriana Bahmuțeanu în urmă cu ceva timp.

Și nu este prima oară când cei doi vorbesc despre un copil. Anterior, vedeta spunea că și-ar dori să facă nunta și botezul în același timp, dacă ar fi posibil.

ADVERTISEMENT
Tags: