Life

Adriana Bahmuţeanu, veste bombă: “Poate facem nuntă şi botez în acelaşi timp”

Adriana Bahmuțeanu a dat o veste bombă fanilor săi: “Poate facem nuntă şi botez în acelaşi timp”. La ce s-a referit, mai exact, jurnalista.
08.11.2022 | 17:41
Adriana Bahmuteanu veste bomba Poate facem nunta si botez in acelasi timp
Adriana Bahmuțeanu formează un cuplu cu americanul George Restivan. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu radiază de fericire de când și-a găsit un nou partener. De ceva timp se iubește cu un american pe nume George Restivan. De curând, a dat o veste prin care și-a uimit fanii.

Adriana Bahmuțeanu și-a uimit fanii. Jurnalista vrea să fie mamă până la nunta cu noul iubit

Adriana Bahmuțeanu a anunțat în cadrul unui interviu că este nu doar pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă, ci și să fie mamă a treia oară.

ADVERTISEMENT

Jurnalista, care a făcut deja, în această vară o ceremonie religioasă, de logodnă, cu George Restivan, speră ca la nunta avută în vedere pentru 2023 să fie și însărcinată.

Marele eveniment ar putea avea loc în primăvară, iar Adriana Bahmuțeanu își dorește o petrecere cu toți prietenii, dar nu mai mult de 100-150 de persoane.

ADVERTISEMENT

”Sunt într-o lună de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la care să mă distrez cu toți prietenii mei, să dansam pe mese, că sunt fericită! La primăvară așa, cred că facem!

Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri. Ginerică vrea aici că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului că el e de acolo.

ADVERTISEMENT

Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi. Mi-ajunge cu fițele cu fonfleurile, m-am săturat!”, a precizat Adriana Bahmuțeanu pentru Click!

Deși are 48 de ani, vedeta nu se dă în lături de la a mai face un copil. Dincolo de asta, lasă totul în voia lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

”(..) E an cu surprize ăsta! Încă nu sunt gravidă, dar urmează! Ce o vrea Dumnezeu! Poate facem nunta și botez în același timp!”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Cine vor fi nași la nunta Adrianei Bahmuțeanu cu George Restivan

Adriana Bahmuțeanu a oferit detalii și despre nașii de la nuntă. Vor fi familia Ghilă, ”cel care are casa lui Will Smith din America și e tot în România”, și astroloaga Carmen Harra.

De altfel, Carmen Harra va fi invitat de onoare al evenimentului. În funcție de sosirea ei în România se va desfășura și nunta, a mai transmis Adriana Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT