Life

Adriana Simionescu, planuri de botez și nuntă. Fiica lui Adrian Minune a ales nașii copilului: „Cine poate să îl iubească mai mult?”

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a ales nașii de botez pentru copilul său. Cine vor fi părinții spirituali ai mezinului familiei?
28.12.2022 | 17:50
Adriana Simionescu planuri de botez si nunta Fiica lui Adrian Minune a ales nasii copilului Cine poate sa il iubeasca mai mult
Karmen Simionescu îi va boteza copilul surorii sale, Adriana. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica cea mică a lui Adrian Minune se pregătește să devină pentru prima dată mămica și chiar dacă nu știe încă dacă va avea fetiță sau băiețel, a ales deja părinții spirituali ai copilului său.

Fiica lui Adrian Minune și-a ales nașii de botez

În vârstă de doar 20 de ani, Adriana, fata cea mică a lui Adrian Minune se pregătește să aducă pe lume primul său copil. Emoțiile sunt mari pentru viitoarea mămică, iar 2023 vine pentru ea cu multe schimbări.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a aflat încă sexul bebelușului, fiica manelistului se pregătește intens pentru venirea pe lume a mezinului familiei.

Adriana a mărturisit că, indiferent de ce va fi, este convinsă că va avea un copil iubit de toată lumea, dar dacă ar fi să aleagă, își dorește să fie mamă de băiat.

ADVERTISEMENT

Acest lucru se datorează și faptului că o consideră pe Sofia, fiica lui Karmen Simionescu, bucățică din sufletul său și nu crede ca va face vreo diferență între ea și propriul bebeluș.

„Mă gândeam care o să fie diferența între Sofi, nepoțica mea, și copilul meu, dacă o să existe vreuna, mi-a zis sora mea, Karmen, că o să existe…

ADVERTISEMENT

Eu am o dorință, vreau să fie băiat, este pur și simplu dorința mea, dar dacă o să fie fată o să fie la fel de iubită, poate mai răsfățată”, a declarat fiica lui Adrian Minune conform Click.ro. 

Karmen Simionescu îi va boteza copilul surorii sale

Între timp, Adriana Simionescu și viitorul său soț au ales deja părinții spirituali ai copilului lor. Este vorba chiar despre Karmen, sora vedetei, și soțul său.

ADVERTISEMENT

De asemenea, anul viitor va avea loc și nunta pe care fata cea mică a lui Adrian Minune a amânat-o, însă nașii vor fi alte persoane.

„Nașii de botez, da, vor fi sora mea, Karmen, și soțul ei. Nașii de cununie vor fi alți doi oameni importanți din viața noastră, dar pentru copil, sora mea Karmen e cea mai potrivită să îmi fie nașă.

Mi-am dorit pentru copilul meu să aibă o nașă care să îl iubească din suflet. Cine poate să îl iubească mai mult? Nu am cum să o pun nașă pe mama, așa că sor-mea e cea mai potrivită!”, a mai spus Adriana Simionescu.

ADVERTISEMENT