News

Afacerea cu care acest român a dat lovitura. Are mare succes cu ea, un kilogram se vinde și cu 150 de lei

Un bărbat și-a transformat pasiunea într-o afacere și a dat lovitura cu ea. Câștigă foarte mulți bani făcând ceea ce îi place.
16.04.2024 | 19:49
Afacerea cu care acest roman a dat lovitura Are mare succes cu ea un kilogram se vinde si cu 150 de lei
Afacerea cu care acest român a dat lovitura. colaj Fanatik/ Foto captură Observator News/pinterest
ADVERTISEMENT

Un român a dat lovitura cu o afacere de succes. Totul a început din pasiune, bărbatul făcându-și acum meseria cu mare plăcere, iar oamenii caută din nou aceste produse, așa cum se întâmpla pe vremuri.

A dat lovitura cu o afacere de succes. Cine este Marius Tudosiei

Marius Tudosiei este un patron de băcănie, iar printre preparatele vândute de tânăr se numără și deserturile de altădată. Gustul prăjiturilor de casă sau a celor vândute acum câteva decenii în cofetării ne duce înapoi în timp.

ADVERTISEMENT

Observând că cele mai multe feluri de prăjituri din comerț nu sunt foarte gustoase, tânărul antreprenor, pasionat de bucătărie și mai ales de deserturi, a hotărât să aducă în magazinul său prăjiturile care amintesc de gustul copilăriei.

Printre acestea de numără Amandinele, Indienele, Doboș, Doina sau Carpați. Patronul de băcănie a mărturisit pentru Observator News că își dorește să „ducă mai departe” gustul de altădată, iar generațiile mai tinere să se bucure ce aceste preparate.

ADVERTISEMENT

„Sunt unele nu doar ale noastre şi trebuie să avem grijă, să le ducem mai departe şi sunt unele care sunt extrem de gustoase. Ele reprezintă toată istoria noastră gastronomică”, a declarat Marius Tudosiei, potrivit sursei citate.

„Ar trebui să ne gândim că ingredientul îţi face reţeta”

Acesta spune că românii s-au reorientat spre prăjiturile clasice, renunțând la preparatele pretențioase. Rețetele de altădată se deosebesc prin modul de preparare și ingredientele de calitate folosite de cofetari.

ADVERTISEMENT

Gustul delicios este dat de ingredientele naturale și grija cu care prăjiturile sunt preparate. Prețul pentru un kilogram de prăjitură de casă începe de la 60 de lei și poate ajunge la 150 de lei, în funcție de produs.

„Nişte ouă de ţară de la găini care cresc în libertate şi au o alimentaţie foarte diversă. În egală măsură ar trebui să folosim de exemplu un unt de foarte bună calitate. Cu măcar 80% grăsime. Ar trebui să folosim un lapte gras, găsim greu un lapte mai gras de 3.8%. Însă ar trebui să ne gândim că ingredientul îţi face reţeta.

ADVERTISEMENT

Pentru că din păcate ce mănâncă în oraş în mare parte sunt prăjituri făcute din premixuri cu blaturi gata coapte. Toate făcute în regim industrial. Cele care arată aşa neted nu întotdeauna au ingrediente pe care am vrea să le punem în corpul nostru”, a dezvăluit Marius Tudosiei.

 

ADVERTISEMENT