Life

Afacerea familiei lui Mihai Gâdea, în pericol. Cu ce probleme financiare se confruntă soția prezentatorului

Afacerea familiei Gâdea este în pericol. Soția lui Mihai Gâdea se confruntă cu probleme financiare din cauza pandemiei de COVID-19.
31.07.2021 | 16:30
Afacerea familiei lui Mihai Gadea in pericol Cu ce probleme financiare se confrunta sotia prezentatorului
Afacerea familiei lui Mihai Gâdea, în pericol. Cu ce probleme financiare se confruntă soția prezentatorului. Sursa foto: adpm.ro
ADVERTISEMENT

Afacerea familiei Gâdea este în pericol. Soția lui Mihai Gâdea se confruntă cu probleme financiare cauzate de pandemia de COVID-19, care a afectat România încă din martie 2020.

Agatha Kundri a deschis, în urmă cu câțiva ani, o grădiniță într-un complex rezidențial, situată într-o zonă bună a Capitalei. Din moment ce a fost închisă din cauza restricțiilor impuse de pandemie, mulți părinți și-au retras copiii de la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mihai Gâdea, probleme financiare din cauza pandemiei. Ce se întâmplă cu afacerea familiei

Afacerea familiei Gâdea este în pericol. Soția lui Mihai Gâdea se confruntă cu probleme financiare serioase cauzate de pandemia de COVID-19. Agatha Kundri a fost nevoită să reducă din personal.

În 2019, 14 persoane lucrau la grădinița ei, iar  acum au rămas doar 8, potrivit bilanțului depus la Ministerul Finanțelor pe anul 2020, scrie WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cifra de afaceri s-a redus de două ori și jumătate, de la 903.000 lei (2019) la 345.000 lei (2020). Firma a înregistrat un mic profit de 842 de lei, față de anul anterior, când a terminat pe pierdere cu 48.000 lei.

În plus, datoriile societății sunt de peste 100.000 de lei, dar sunt în scădere față de anul trecut, când în conturi mai erau 21.500 lei.

ADVERTISEMENT

Societatea îi aparține în acte soției prezentatorului de la Antena 3, Agatha Kundri, dar și surorii ei, Naomi Memete. Firma nu a mai înregistrat cifre atât de slabe din anul 2015.

Câți bani câștigă Mihai Gâdea la Antena 3

Mihai Gâdea se află printre cei mai bine plătiți oameni de televiziune din România. Prezentatorul moderează emisiunea „Sinteza zilei” de mulți ani, dar este și director al stației Antena 3.

ADVERTISEMENT

Trustul Intact îi oferă lui Mihai Gâdea un salariu de aproximativ 15.000 de euro pe lună, potrivit bugetul.ro. La această sumă se adaugă un fond lunar de 10.000 de care se poate folosi fără să-și justifice cheltuielile.

Cunoscutul prezentatorul a declarat că nu practică această meserie doar pentru bani. Mihai Gâdea a declarat că postul TV Antena 3 esste „acasă” pentru el, în cadrul unui interviu mai vechi.

„Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranță, aș fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba.

Cine știe să conjuge verbul ‘a avea’ nu reușește neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă. Aceasta este familia mea”, a declarat Gâdea pentru OK! Magazine. 

ADVERTISEMENT