News

Ce afaceri are Cristela Georgescu, soția noului președinte de onoare al AUR! Cum a ajuns soțul apropiat de Rusia

Ce afaceri are Cristela Georgescu, soția noului președinte de onoare al AUR! Cum a ajuns soțul un apropiat de Rusia și ce funcții a ocupat în trecut Călin Georgescu
01.02.2022 | 13:05
Ce afaceri are Cristela Georgescu sotia noului presedinte de onoare al AUR Cum a ajuns sotul apropiat de Rusia
Ce afaceri are Cristela Georgescu, soția noului președinte de onoare al formațiunii AUR! Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Simion a fost cel care a anunțat că Georgescu, pe care formaţiunea l-a propus în trecut pentru funcţia de premier, a acceptat să devină preşedinte de onoare al AUR. Culmea, n-au lipsit scandalurile din jurul acestuia, mai ales că nici declarațiile făcute de-a lungul timpului nu l-au ajutat prea mult.

Astfel, Călin Georgescu nu a ezitat o clipă și i-a plasat pe Corneliu Zelea Codreanu şi Ion Antonescu între eroii neamului românesc. S-a apărat precizând că, între timp, istoria a fost mistificată și rolul istoricilor este să dovedească acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ce afaceri are Cristela Georgescu, soția noului președinte de onoare al AUR!

Interesant este că noul președinte de onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a activat în mai multe funcții importante. Este căsătorit cu Cristela Georgescu, un expert wellness, dar și speaker motivațional și trainer holistic specializat în sănătate naturală.

De asemenea, soția lui Călin Georgescu are competențe în nutriție integrativă, detoxifiere și regenerare celulară, iridologie clinică și terapii de echilibrare energetică.

ADVERTISEMENT

Cristela Georgescu este autor al mai multor programe educaționale dedicate familiilor, comunităților și firmelor. De-a lungul timpului, soția politicianului de la AUR a lansat și cartea „Diversificarea, pur și simplu”, dar și colecția de cărți ilustrate pentru familie „Simplu”. Este și co-autor al cărții „Nu hrăni cancerul!” împreună cu prof. univ. dr. Pavel Chirilă și dr. Mădălina Popescu.

Aceasta deține în prezent o platformă pe internet care îi poartă numele și pe care își vinde toate cărțile scrise, dar și pe cea semnată de soțul ei, „Cumpăna României”. În același timp, Cristel Georgescu oferă sfaturi pentru o alimentație corectă, meniuri pentru diversificarea bebelușilor, dar și pentru preșcolari și rețete pentru unul dintre cele mai scumpe aparate de gătit de pe piață.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de zece ateliere online a ținut Cristela Georgescu anul trecut pentru cei interesați. „Nu mânca sănătos degeaba”, „Așa DA și așa NU în detoxificarea regenerativă celulară” sau „Paraziții energetici. Interacțiunea și comunicare cu persoane negative din familie și din viață”, au fost doar câteva dintre subiectele abordate de soția lui Călin Georgescu.

Anul acesta, Cristela Georgescu are deja două cursuri planificate. Cine vrea să se înscrie trebuie să achite 343 de lei de persoană sau, cu reducere, 550 de lei de cuplu. „Ca să ai ce nu ai trebuie să faci ce nu faci” și „Învață să taci” sunt cele două sesiuni planificate până în acest moment. De remarcat că, din luna septembrie a anului trecut, Cristela Georgescu a renunțat la consultațiile private.

ADVERTISEMENT

Ce studii are soția lui Călin Georgescu

Dacă ne raportăm la studiile Cristelei Georgescu atunci trebuie să știți că aceasta s-a specializat în economie și finanțe și are în spate o carieră de peste 20 ani în banking, management executive, dar și public speaking.

De altfel, ultimul domeniu i-a schimbat total viața și soția lui Călin Georgescu a făcut mai multe stagii intensive de formare și de certificare profesională. Aceasta a obținut multiple diplome de trainer, leader de seminar, coach și mentor în domeniul leadershipului, vânzări, marketing, comunicare, negocieri și organizare.

A mers să învețe la celebrul Institute for Integrative Nutrition, dar și la Departamentul de Stat pentru Educație din New York. A urmat cursuri și la Universitatea Cornell, Catedra de Nutriție Vegetariană și Centrul pentru Studii în Nutriție „Dr. T. Colin Campbell”.

De asemenea, a obținut brevete de la American Association for Drugless Practitioners (Certified Holistic Health Practitioner) și Școala Internațională de Detoxificare Regenerativă coordonată de Dr. Robert Morse (Certified Regenerative Detoxification Specialist).

De ce este considerat Călin Georgescu un apropiat de Rusia

Despre Călin Georgescu se știe că este un expert în domeniul dezvoltării durabile, cu experiență de zeci de ani în cadrul structurilor ONU, dar și fost lider al Clubului de la Roma, o organizație al cărei scop este să supună atenției aspecte referitoare la viitorul planetei.

Oficial, clubul de la Roma este compus din oameni de ştiinţă, economiști, oameni de afaceri, dar și șefi de stat, foști președinți sau înalţi funcţionari publici.

A mai fost secretar general în Ministerul Mediului și director al Directiei Organizații Economice Internaționale în Ministerul Afacerilor Externe. Numele său a mai apărut ca reprezentant al Programului Națiunilor Unite.

De-a lungul timpului, presa din România a notat despre apropierea dintre Călin Georgescu și Rusia. Și câteva declarații făcute de noul președinte de onoare al AUR au scos în evidență lucrul acesta.  ”Șansa României este înțelepciunea rusească”, avea să spună Georgescu la Metropola TV legat de conflictul actual din Ucraina.

De asemenea, după ce acesta a fost propus în 2016 pentru postul de premier de Federația “Societatea Civilă Românească”, hotnews.ro a notat că organizația în cauză nu s-a sfiit să felicite în trecut Rusia pentru anexarea Crimeei.

ADVERTISEMENT
Tags: