News

Ai cont sau card la Raiffeisen Bank? Poți să primești 200 de lei gratuit. Anunț important pentru toți clienții

Clienții Raiffeisen Bank pot primi 200 de lei gratuit, în luna decembrie, dacă participă la această ofertă promoțională.
10.11.2023 | 08:10
Ai cont sau card la Raiffeisen Bank Poti sa primesti 200 de lei gratuit Anunt important pentru toti clientii
Ai cont sau card la Raiffeisen Bank? Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ai cont sau card la Raiffeisen Bank? Reprezentanții băncii fac un anunț important pentru toți clienții. În următoarea perioadă, odată cu reducerile de Black Friday, are loc o ofertă promoțională.

Ai cont sau card la Raiffeisen Bank? Poți să primești 200 de lei gratuit

Până la finalul lunii noiembrie, Raiffeisen Digital Bank desfășoară o campanie adresată clienților: 50% cashback pentru cumpărături online. Mai exact, românii pot primi 200 de lei gratuit, dacă fac plăți online în luna noiembrie.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să primească suma de bani au de respectat anumite condiții. Ofera promoțională se adresează celor care au în plan să aleagă un card de debit digital Visa Gold, conectat la portofelele digitale.

Pentru a obține cardul, pe care îl poți folosi pentru cumpărături online și pentru retrageri de bani de la bancomat cu ajutorul telefonului, trebuie să urmezi doi pași importanți, dar foarte simpli, conform reprezentanților instituției.

ADVERTISEMENT

Astfel, clienții trebuie să instaleze pe telefoanele lor aplicația Raiffeisen Digital Bank, iar apoi își pot face un cont online. Odată instalată aplicația, pot utiliza cardul virtual Raiffeisen Digital Bank pentru plata online.

Cum poți participa la oferta promoțională

În cazul în care doresc să participe la oferta promoțională, clienții trebuie să folosească acest card virtual pentru trei plăți online, până la finalul lunii noiembrie, în valoare de cel puțin 50 de lei fiecare. Apoi, le vor evalua cu ajutorul funcționalității Pay&Rate.

ADVERTISEMENT

Primii 2000 de clienți vor primi înapoi până la jumătate din suma cheltuită, limita fiind 200 de lei. Prin urmare, dacă faci cel puțin trei cumpărături online în valoare de 400 de lei, a câte minimum 50 de lei fiecare plată, în luna decembrie vei primi 200 de lei înapoi.

Banii vor fi transferați în contul fiecăruia client la data de 15 decembrie, potrivit reprezentanților băncii. Raiffeisen Digital Bank AG a apărut în România în luna mai a acestui an. Comisioanele sunt zero pentru operațiunile desfășurate prin cardul digital.

ADVERTISEMENT

„Am început Raiffeisen Digital Bank cu o misiune simplă: să facem produsele și serviciile bancare accesibile oricui, de oriunde, complet digital. Obiectivul nostru este să devenim alegerea clienților ca o bancă rapidă, simplă și de încredere”, se arată pe site-ul băncii.

 

ADVERTISEMENT
Tags: