News

Ai cont și card la CEC Bank? Vești bune pentru clienți, banca a făcut anunțul care-i va bucura pe mulți. A introdus o nouă facilitate

Vești bune pentru românii care au cont și card la CEC Bank. Banca de stat a anunțat că introduce o nouă facilitate pentru clienți.
30.03.2024 | 10:28
Ai cont si card la CEC Bank Vesti bune pentru clienti banca a facut anuntul carei va bucura pe multi A introdus o noua facilitate
CEC Bank, vești bune pentru românii care au cont și card. S-a introdus o nouă facilitate. Sursa foto: Facebook / CEC Bank / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Românii care au cont și card la CEC Bank primesc vești foarte bune de la banca de stat. Începând cu luna martie a acestui an a fost introdusă o nouă facilitate.

CEC Bank, vești bune pentru românii care au cont și card. S-a introdus o nouă facilitate

CEC Bank este una dintre băncile din țară care au trecut printr-o transformare importantă în ultimii ani. S-a făcut, destul de rapid, trecerea de la modelul tradițional la cel digital.

ADVERTISEMENT

Din martie 2024, banca de stat oferă clienților săi posibilitatea achiziționării huvinietei sau să își plătească taxa de pod de la Fetești – Cernavodă direct din aplicațiile de Mobile Banking și Internet Banking ale băncii.

Conform unui comunicat al instituției financiare, aceste noi servicii sunt oferite în baza parteneriatului dintre CEC Bank și Scala Assistance. Banca din țara noastră a lansat, grație acestei colaborări, încă din anul 2021, un serviciu de achiziție a huvinietelor.

ADVERTISEMENT

Cetățenii trebuie să știe că achiziția huvinietei sau încasare a taxei de pod prin aplicația de Mobile Banking – CEC app se desfășoară în doar câteva minute. Plata se face în mod automat, din contul selectat de utilizator.

  • 525.000 de clienți are în prezent aplicația Mobile Banking – CEC app

În ceea ce privește dovada emiterii huvinietei sau a achitării taxei de pod, acestea se salvează pe loc în secțiunea dedicată din aplicație. Aceasta servește și ca arhivă pentru aceste documente.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm că am adăugat și aceste servicii în platformele noastre de banking digital. Fie că este vorba de achiziția de huviniete sau de plata taxei de pod Fetești – Cernavodă, clienții noștri beneficiază de metode de plată rapide și sigure, pe care le pot accesa oricând și de oriunde.

Plata huvinietei vine în sprijinul românilor care tranzitează țara vecină. Oferă o soluție de plată 100% digitală iar taxa de pod este o alternativă la plata prin sms”, a declarat Mugur Podaru, director Operațiuni la Distanță în cadrul CEC Bank, conform comunicatului.

ADVERTISEMENT

Încă o veste bună pentru clienții CEC Bank

Veștile bune pentru clienții CEC Bank nu se opresc aici. În paralel cu aceste modificări, în aplicația de Mobile Banking a fost lansată și o altă funcționalitate utilă pentru clienții CEC Bank. E vorba de actualizarea adresei de e-mail folosite în relația cu banca, care se face direct din CEC app.

ADVERTISEMENT