Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ajunge Alex Mitriță la FCSB? Gigi Becali a vorbit despre negocierile cu Mihai Rotaru: ”Oltenii sunt ambițioși”. Exclusiv

După ce FCSB a rămas singura echipă neînvinsă în această ediție a play-off-ului, Gigi Becali a dezvăluit ce planuri are pentru viitor.
07.04.2024 | 23:41
Ajunge Alex Mitrita la FCSB Gigi Becali a vorbit despre negocierile cu Mihai Rotaru Oltenii sunt ambitiosi Exclusiv
Ajunge Alex Mitriță la FCSB? Gigi Becali a vorbit despre negocierile cu Mihai Rotaru. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB s-a distanțat la 10 puncte în fruntea clasamentului din play-off, după ce a reușit să învingă Universitatea Craiova, scor 2-0, iar Gigi Becali deja face planurile pentru calificările UEFA Chamapions League.

Gigi Becali l-ar transfera pe Alex Mitriță la FCSB

După ce FCSB a luat toate cele trei puncte din duelul de pe Arena Națională, Gigi Becali a anunțat că deja a vorbit cu Mihai Stoica despre ce transferuri ar trebui să facă pentru a ajunge în grupele UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Patronul ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că a luat deja legătura cu Denis Alibec și Louis Munteanu și că se gândește să facă o ofertă și pentru Alex Mitriță, chiar dacă nu crede că poate ajunge la un acord cu Mihai Rotaru.

”Zic, dar rămâne la zis. Că imi place de Mitriță, dar nu cred că pot să il iau. Că e greu cu ăia. Oltenii nu vor. Oltenii sunt ambițioși, nu îți dau jucători. Nu poți să dai 2-3 milioane pe jucător de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

A fost un gând și nu voiam să îl spun. Nu vreau discuții, nu vreau să supăr oamenii. A și pierdut… De ce să îl incit pe om? Mi-a venit un gând”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Ce jucători mai vrea Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali mai vorbit și despre alți jucători pe care îi mai dorește la FCSB din vară, unul dintre ei fiind chiar Philip Otele, jucătorul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Un alt jucător care îmi place este Otele. Eu mă gândesc la ei, dar iau în considerare și prețul. Ăștia sunt 3 jucători pe care îi vreau. Mai am nevoie și de un mijlocaș central în stilul lui Bourceanu. Îmi trebuie și fundaș stânga, dreapta, central”, a mai declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Rămâne Florinel Coman la FCSB și din vară?

Patronul lui FCSB a discutat despre un posibil transfer al lui Florinel Coman la sfârșitul sezonului, afirmând că banii nu sunt o problemă pentru vedeta ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”Eu nu îi spun ce să facă lui Coman. Să plece, să stea. Nu mai sunt banii o problemă pentru Coman. Și dacă stă, va face bani”, a mai adăugat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT