Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, reacție neașteptată despre transferul lui Budescu la Farul: “Geniu”

Budescu se pregătește să joace pentru Farul, sub comanda lui Hagi. Gigi Becali a comentat mutarea rivalei de la malul mării și are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său antrenor.
04.08.2023 | 16:59
Gigi Becali reactie neasteptata despre transferul lui Budescu la Farul Geniu
Becali îl laudă pe Hagi: “Geniu”
ADVERTISEMENT

Farul pregătește o mutare de zile mari în vederea duelurilor europene. Hagi a confirmat la Fanatik SuperLiga e la un pas să-l aducă pe Budescu, jucător care a făcut performanță alături de Alibec în perioada când ambii jucau pentru Astra. Gigi Becali a reacționat imediat.

Gigi Becali, despre transferul lui Budescu la Farul: “Geniu”

“Nu pot știi nimic. La genii nu își pot da cu părerea oamenii. Eu, sau alți oameni de fotbal. Gică a demonstrat că este geniu în fotbal prin ce a făcut. Atunci ca să îți dai cu părerea de genii nu ai cum. Despre Gică nu mă întrebați că nu am răspuns ce a făcut, este geniu, iar eu nu pot să-mi dau cu părerea despre un geniu. Nu am nicio noțiune, el face lucruri anormale, ceva ce nu îmi dau seama”a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a avut de două ori pe Budescu în curtea echipei sale. FCSB l-a transferat 2017 de la Astra, pentru ca 4 ani mai târziu, să îl readucă pe decar din Arabia Saudită, de la Damac. Repatrierea nu a fost însă una de succes. Budescu a bifat doar 10 meciuri și a fost cedat la Voluntari.

Hagi, în cărți pentru grupele europene

Echipa de pe malul mării confirmă forma bună arătată sezonul trecut. Are două victorii în trei partide în campionat, iar în Europa marchează goluri pe bandă rulantă. Nu mai puțin de 6 goluri a înscris Farul în ultimele 2 meciuri, ultimele 3 în victora cu 3-2 contra lui Urartu.

ADVERTISEMENT

Pentru Farul, urmează o dublă interesantă în compania estonienilor de la Flora. Adversara marinarilor nu are nicio victorie în ultimele 5 partide. Ba mai mult, Flora nu a reușit să marcheze în dubla pierdută contra celor de la Czestochowa, din preliminariile Ligii Campionilor.

Hagi vrea să refacă cuplul de aur al Astrei

Denis Alibec și Constantin Budescu sunt prieteni vechi. Cei doi au făcut un parteneriat de vis pe vremea când evoluau pentru Astra Giurgiu. Sub comanda lui Șumudica, cei doi erau cel mai temut cuplu ofensiv din liga 1.

ADVERTISEMENT

Rămas liber de contract după despărțirea de Petrolul, Budescu poate juca din nou în cupele europene dacă semnează cu Farul. Echipa lui Hagi se pregătește de dubla cu Flora, echipă care trece printr-o criză de formă.

53 de goluri a înscris Budescu în perioada petrecută la Astra, în timp ce pentru FCSB a reușit să înscrie de 11 ori. Alibec are și el în palmares 52 de goluri pentru Astra și 9 pentru FCSB. Cei doi sunt aproape acum de o reuniune sub bagheta lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea de sport nr 1 în România, este LIVE pe FANATIK.RO luni, marți și vineri de la 10:30. Aceasta poate fi văzută și în reluare, în aceeași zi. Premiera este de la 17:30, pe canalul de YouTube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

 

Becali declaratie

 

ADVERTISEMENT